Партийната телевизия на БСП - Българска свободна телевизия (БСТВ) спира

...
Партийната телевизия на БСП - Българска свободна телевизия (БСТВ) спира
Коментари Харесай

БСП спира партийната телевизия, може и да е завинаги

Партийната телевизия на Българска социалистическа партия - Българска свободна телевизия (БСТВ) стопира краткотрайно, оповестиха от " Позитано 20 ".
Прочетете още
От алената партия настояват, че това се постанова " заради пренасяне на студиата и техниката в друга постройка ", а екипът излиза в заплатен отпуск.

Източници от националния съвет на столетницата обаче са безапелационни, че това въобще не е правилно и че техниката от дълго време е на адреса на алената централа.

" Телевизията не стопира краткотрайно, а вечно. Натрупани са големи отговорности към Национална агенция за приходите, към енергото поради неплатен ток, към снабдители и към някогашния хладилен цех на Сточна гара, в който до неотдавна се намираха студиата на БСТВ ", изясни пред OFFNews член на необятното управление на Българска социалистическа партия.

подред него същинската причина за прекъсването на малкия екран на Нинова е, че няма пари. Медията през последните две години е изконсумирала парите от дотацията, които се поставят на алените партийните организации по места. Въпреки това е съумяла да натрупа и задължения за доста съществени суми.

Според източниците водачът на Българска социалистическа партия към този момент просто не се нуждае от партийна телевизия. Столетницата се провали на изборите на 2 април, падна под 9%, а и самата Нинова е наясно, че е с все по-отслабващи позиции измежду съпартийците си след поредицата електорални плесници, които отнесе.

Освен това на " Позитано 20 " интензивно се разисква концепцията партийният вестник " Дума " да бъде преобразуван от ежедневник в седмичник. Идеята и тук е да се спестят разноски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР