Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за

...
Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за
Коментари Харесай

Нинова: Партията сама се оздрави, никой досега не е подал молби за напускане на БСП

" Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за самозапазване, при опасност партията се сплотява. Официално никой до момента не е подал молба за овакантяване, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медиен фойерверк, с цел да се вмени, че партията се разпада ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Тази заран ".

 

Според нея дребна група нападна по противен метод, не се преценява с болшинството в Българска социалистическа партия.Тази дребна група не почита правила и ред. Даваме обаче неприятен сигнал към хората на открито.

 

" Това са хора, които години наред се пробват да овладеят Българска социалистическа партия и да я ръководят, тъй че да бъде в техен персонален интерес. Група от олигарси да вземем за пример са недоволни, когато изключихме Георги Гергов. Тези гласове обаче не са сериозни и не оферират опция. Различно мнение е, в случай че дойдат и кажат, че не са съгласни със обществената политика, която предлагаме или пък са против това, да не се позволява джендър идеология в учебните заведения ", уточни Нинова

 

Тя разяснява и отлива на Българска социалистическа партия. " Искаме да сплотяваме хора към хрумвания, а не всеки да гони персоналния си интерес. Подадохме ръка на левицата, само че всеки взема решение дали да напусне, или не ", сподели Нинова.

Нинова разяснява и някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков. " Няма по какъв начин да си определен от партия, която да споделя, че е за мира, срещу експорт на оръжия. Участвал си в това решение, а по-късно да излезеш в Народното събрание и да кажеш, че си за експорт на оръжие, за узаконяване на марихуаната в България. Или си част от екип, и можеш да работиш идейно, или си избираш своя път. Ето той си откри в " Демократична България ", с радикално друга идеология ", сподели тя.

" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, българските социалисти няма да одобряват Истанбулската спогодба. По това отношение имаме разминаване с европейските социалисти. Инфлацията, цените и приходите са ни най-важните тематики, а не джендърството. Това е лицето на Българска социалистическа партия. Преди 2 седмици Екологичен потенциал одобри да разпореди на Европейски Съюз на ратифицира Истанбулската спогодба от името на всички страни, въпреки че 6 от тях не сме съгласни. В тази резолюция има една дума, която не ни харесва - " незабавно ". Затова желаеме и референдум. От 18 години нагоре човек може да взема решение какъв е, само че дотогава не би трябвало да се карат децата да избират и да им се приказва, че са в непознато тяло ", акцентира тя.

Имаме спор с партията на Европейските социалисти. Инфлации, цени са ни предпочитани тематики, изясни още Нинова.

 

По думите й закъсняла е инспекцията на ТЕЦ-овете. Ако дишаме замърсен въздух, би трябвало някой да бъде осъден, а това значи, че българската прокуратура не си е свършила работата, съобщи Нинова. 

 

Според нея Българска социалистическа партия няма общо с " Възраждане ". " Ние си имаме линия на държание и не ни интересува какво вършат от " Възраждане ". По същия метод мислим и за войната. Исторически сме за мир и за по-високи приходи. Ако и други партии имат сходни линии, това си е тяхна работа ", добави лидерката на Българска социалистическа партия.

 

Ще изчакаме да забележим резултатите на изборите, а по-късно ще решим вътрешнопартийно. Каквото решат членовете на партията, това ще се случи, съобщи Нинова.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР