Партията на Валери Симеонов Национален фронт за спасение на България

...
Партията на Валери Симеонов Национален фронт за спасение на България
Коментари Харесай

НФСБ защити Симеонов: Възмутил се е от стремежа на някои майки да използват децата за комерсиални цели

Партията на Валери Симеонов Национален фронт за избавление на България (НФСБ) го отбрани след абсурда с изявлението му за майките на деца с увреждания.
 Слави Трифонов за Симеонов: В естествените страни министър председателят щеше да му е изискал оставката  Валери Симеонов: Истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума
Вицепремиерът разгласи, че Законът за хората с увреждания " беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, изкарваха на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие и грижа за тях ".

Изказването му провокира претенции за неговата оставка. 

Премиерът Бойко Борисов се извини за изявлението, само че не изиска оставката на Симеонов. 

В същото време той разгласи във Facebook, че изявлението му е било извадено от подтекста. 

Смисълът на изявлението ми е, че с децата инвалиди се спекулира, даже и откакто държавното управление одобри законопроект и удовлетвори всички претенции на майките. Очевидно в тази ситуация става въпрос за политическа акция.

Маските паднаха, в общ хор реват Българска социалистическа партия, АТАКА, някои водачи на митинга на майките и всевъзможни политически маргинали.

А на всички превъзбудени по тематиката, желая да кажа, че в фамилията си имам човек с тежка неработоспособност, за който полагам старание, само че който в никакъв случай няма да изкарам на показ, с цел да реализира политическа цел (сваляне на правителството).

Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума, написа той.

Сега поддръжката си за Симеонов показаха от партията му. 

" НФСБ не слага под въпрос болката на всички майки на деца със специфични потребности или ориста на всички хора с увреждания в България. Лидерът на НФСБ също не е поставял под подозрение здравния статус на несъмнено болните деца, само че с израза „ сякаш “ се е възмутил от неприемливия блян на някои майки-лидери на митинга и ръководители на опозиционни партии да употребяват нещастието на тези деца за комерсиални и политически цели ”, оповестиха от партията.

От НФСБ допълват, че злоупотребата с нещастието на децата с увреждания е неприемлива, и настояват тези най-уязвими членове на нашето общество да не бъдат употребявани за политически цели под никаква форма.

„ Проведената лъжлива медийна акция, ваденето на думи от подтекста, безсрамното яхване на казуса с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията отпред с Българска социалистическа партия е срам за парламентаризма и политическия живот в България “, подчертават от НФСБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР