Партията на Стефан Янев с първа реакция, след като стана

...
Партията на Стефан Янев с първа реакция, след като стана
Коментари Харесай

Български възход: Пожелаваме успех на БСП в нелеката задача за съставяне на правителство

Партията на Стефан Янев с първа реакция, откакто стана ясно, че третият мандат отива в Българска социалистическа партия.

Пожелаваме триумф на БСП в нелеката задача за сформиране на държавно управление в актуалната политическа обстановка. Ние, от политическа партия „ Български напредък “, сме поредни в дейностите си и ще създадем каквото зависи от нас, с цел да има постоянен кабинет, тъй като това е национално виновното държание. Това се показва в позиция на партията, изпратена до медиите.

Ако бъдем поканени на диалози, ще участваме градивно и ще подкрепим напъните за реализиране на единодушие, като позицията ни за нужда от съдружно съглашение, с ясно написани отговорности и механизми за взимане на решения, остава непроменена, декларират още в позицията си от „ Български напредък “.

По-рано през днешния ден от прессекретариата на президента оповестиха, че в понеделник президентът ще връчи на парламентарната група на „ БСП за България “ мандат за изтъкване на претендент за министър-председател. Това е третият и финален вероятен мандат за сформиране на държавно управление в границите на 48-то Народно заседание. Той се връчва от президента на определена от него парламентарно показана мощ, откакто първият и вторият мандат, връчени на двете най-големи обединения в Народното събрание не бяха осъществени. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР