Партията на Мая Манолова Изправи се, България ще се яви

...
Партията на Мая Манолова Изправи се, България ще се яви
Коментари Харесай

Партията на Мая Манолова „Изправи се, България“ ще се яви самостоятелно на предстоящите избори

Партията на Мая Манолова " Изправи се, България " ще се яви независимо на идните избори. Това стана ясно при подаването на документите в ЦИК за присъединяване в предварителния избор.

Припомняме, че партията на Манолова бе учредена преди три месеца – навръх Деня на труда. Вотът през октомври ще бъде бойното кръщение на младата групировка и на Манолова като солов състезател. На двата вота през 2021 година се яви дружно с групировката на Татяна Дончева " Движение 21 " и две от знаковите лица на митингите против кабинета " Борисов 3 " – Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, които след това учредиха гражданско придвижване " Ние идваме! ".

" Ще участваме независимо на идните парламентарни избори, подкрепени с присъединени към нас цивилен организации, както и от обособени персони с идея. От самото си основаване, " Изправи се България " пази обществени, политики, антикорупционни дела, както и такива против неточни работодатели, монополи и прочие ", разгласи Манолова, при внасянето на документите в ЦИК.

Време е за същинска лява партия

По думите ѝ, хората са се отвратили от безпринципни обединения на уреждачи, основани за власт и пари. " Време е за същинска обществена опция, за лява партия, която стои зад ползите на работещите хора, на уязвимите групи, пенсионерите, хората с увреждания, земеделските производители, самотните родители, дамите и прочие " Изправи се, България " е на обществения дневен ред на българските жители. Затова си слагаме няколко цели. На първо място – огромна трудова промяна и безапелационно увеличение на приходите на работещите българи. На последващо място си слагаме да изтрием една алена линия, и това е линията на беднотия. В момента над половината пенсионери и работещите небогати са под тази линия на беднотия. Затова ще желаеме изрично повишение на приходите, само че не догонващи инфлацията, а нарастване, което да обезпечи издръжката на живот, която за семействата е 1260 лева на всеки работещ член ", сподели Мая Манолова, представена от пресцентъра на партията.

Лидерът на " Изправи се България " беше безапелационна, че партията си слага още за цел още да бъде понижена цената на бензина и дизела до равнища от 2,50 лева, спекулата с цените да се накаже, да бъдат замразени битовите сметки на енергийно бедните хора, както и да бъде дадена 100% отплата на хората от страната за скочилите сметки за газ, парно, ток, вода и прочие

" Ние сме за таван на цените на главните хранителни артикули, с цел да могат хората да преживеят свирепите есен и зима, борба против монополите, озаптяване на ЕРП-та, Топлофикациите, ВиК сдруженията, банките и бързите заеми, частните правосъдни реализатори, колектори и прочие Всичко това е подчинено на нашата съществена цел, а точно нов вид страна, която да е на елементарните хора, а не на олигарсите. Тази цел може да бъде реализирана от бойци, биткаджии. Такива сме от " Изправи се България ". Политиката ни е цялостна с гастрольори, позьори и еднодневки. Има потребност от бойци, хора, които да пазят идеите на българския народ. Очакваме на идните избори българите да гласоподават за тези, които могат да им свършат работа и ще отстояват борбата до край, да гласоподават в своя изгода. Ние сме на барикадата от години и ще се преборим с провокациите с тежките рецесии, които заливат българския народ ", разгласи Манолова.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР