Партията бедните и онеправданите поставя на първо място правата на

...
Партията бедните и онеправданите поставя на първо място правата на
Коментари Харесай

За ПРАВОТО на достоен живот на българския народ

Партията бедните и онеправданите слага преди всичко правата на жителите и върховенството на закона Ще работим за правдивост, независимост, мир и естетика в обществото
Адвокат Мария КолеваПредседател на Политическа партия ПРАВОТО, Бюлетина 20

Политическа партия " ПРАВОТО " е нова пратия, партия на бедните и онеправданите, партия която слага преди всичко правата на жителите и върховенството на закона. През годините на демокрацията бяхме очевидци на демократичните процеси, на банкрутите на банките, на разпродажбата на страната на унищожаването на селското стопанство, стопанската система, опазването на здравето, образованието на националното и културно завещание, само че най- към този момент на нарушение на човешките права и наклонността на безвластие в страната. Свидетели сме на страна с доста пенсионери живеещи на ръба на бедността, вашите деца и внуци да напущат страната с цел да търсят издръжка. Ето за какво партията ще вкара нова политика, която е обвързвана с укрепваме човешките полезности: справедливостта, свободата, мира и хармонията в обществото посредством: одобряване на върховенството на закона, отбрана на гражданското общество и парламентарната народна власт. Ще се борим да сме самостоятелни, свободни равни пред закона. Битката с това безвластие би трябвало да продължи с Вас, с тези които са пострадали и желаят да живеят в една естествена правова страна, в страна в която законите ще се ползват еднообразно по отношение на всички, в страна в която няма да се захвърлят бедните граждани  и пенсионерите като животни пред лечебните заведения да умират, в страна където ще имат естествен приход или пенсия да могат да живеят умерено.

От партия ПРАВОТО сме решени да продължим, само че този път с Вас. Когато сме ОБЕДИНЕНИ ще бъдем по-силни. Не желаеме власт, пари въздействие, желаеме с Вас да изпълним започнатото през годините.Последните години можем да приказваме за явна  диктатурата, за геноцид над българския народ. Тези хора с диктаторското си ръководство умерено можем да ги назовем " убийци ", убийци на демокрацията, убийци на народа.Последните години държавните управления вместо да се борят с корупцията по високите етажи, тъкмо противоположното, същите знаят и толерират корупционните схеми.Лошото е, когато тази корупция се толерира и от правосъдната система, от прокурори и съдии. Това би трябвало да се промени. Заедно и с гласовете на пострадалите жители, мислещи за своя живот, за своите родители, деца и внуци можем да влезем в Народното събрание и да се осъществя програмата на партията за връщане на правовата държава; за възобновяване на духовните и културни полезности, на обезпечаване на заслужен живот на  целия български народ.

Гласувайки за Политическа партия " ПРАВОТО " с бюлетина № 20 в цяла България за Народно заседание и за Президент вие гласувате за Вас, за вашия по заслужен живот.



Адвокат Мария Колева-председател на Политическа партия ПРАВОТО,Бюлетина 20Е-mail:  [email protected]: 0885 604 350                 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР