Партия Възраждане“ внася сигнал в прокуратурата за нередности в дейността

...
Партия Възраждане“ внася сигнал в прокуратурата за нередности в дейността
Коментари Харесай

Патриотичен напън: Костадинов със сигнал до прокуратурата срещу „Америка за България“

Партия „ Възраждане “ внася сигнал в прокуратурата за нередности в активността на фондация „ Америка за България “.

Според водача на групировката Костадин Костадинов става дума за медийна и политическа корупция, която визира националната сигурност.

На държавното обвиняване ще бъде показано изследване в размер от 358 страници за финансирането на разнообразни институции:

„ Вече може да се каже, че разполагаме с цялостен свод от материали и информация за метода, по който е построена тази комплицирана октоподоподобна или дървовидна конструкция, окопала се на всички равнища в българската страна, като стартираме от администрацията и минем през всички останали равнища на българските чиновнически служби и стигнем до така наречен неправителствени организации, които като почнем да се разчепкваме в техния произход, откриваме, че те не са неправителствени. Те са държавни, на американското държавно управление, и построяват сътрудници за въздействие в нашата страна “, съобщи Костадинов.

Той добави, че „ Възраждане “ са превели, приспособили към българското законодателство и синхронизирали с европейското американския закон за регистрация на непознатите сътрудници, който планува непоколебим режим за регистрация на фондации и неправителствени организации, получаващи финансиране извън.

Когато групировката стане първа политическа мощ, той ще бъде импортиран и признат в Народното събрание, увери Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР