Партия Възраждане ще внесе сигнал в прокуратурата за нередности в

...
Партия Възраждане ще внесе сигнал в прокуратурата за нередности в
Коментари Харесай

Възраждане внася сигнал в прокуратурата срещу фондацията Америка за България

Партия " Възраждане " ще внесе сигнал в прокуратурата за нередности в активността на фондация " Америка за България ", оповестява БНР. По думите на водачът на партията Костадин Костадинов става дума за медийна и политическа корупция, която визира националната сигурност.

Той добави, че на държавното обвиняване ще бъде показано изследване в размер от 358 страници за финансирането на разнообразни институции.

" Може да се каже, че разполагаме с един цялостен свод от материали и информация за метода, по който е построена тази комплицирана октоподободобна или дървовидна конструкция, окопала се във всички структури на българската страна, съобщи Костадинов.

Като почнем от администрацията и минем през всички останали равнища на българските чиновнически служби и стигнем до по този начин наречените неправителствени организации, откриваме, че в действителност те не са неправителствени. Те са държавни - на американското държавно управление и построяват организации за въздействие в нашата страна , добави той.

" Възраждане " са превели, приспособили към българското законодателство и синхронизирали с европейското американския закон за регистрация на непознатите сътрудници , който планува непоколебим режим за регистрация на фондации и неправителствени организации, получаващи финансиране извън. Когато групировката стане първа политическа мощ, той ще бъде импортиран и признат в Народно събрание, безапелационен бе Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР