Партия Възраждане“ няма да отиде на разговорите, на които нейните

...
Партия Възраждане“ няма да отиде на разговорите, на които нейните
Коментари Харесай

Възраждане“ няма да отиде на разговорите по покана на Васил Терзиев

Партия " Възраждане “ няма да отиде на диалозите, на които нейните общински съветници в Столичния общински съвет, бяха поканени от кмета Васил Терзиев.

“На 23 ноември получихме покана за следващи диалози по отношение на политиката и целите за ръководството на София, която няма да приемем. Причината е, че на провелата се преди една седмица среща представителите на “Възраждане “ изложиха в детайли вижданията си във връзка с всички основни за столицата въпроси “, показва столичният водач на партията Деян Николов.

“Миналата събота в границите на деветдесет минути посочихме концепциите ни за развиване на София в наличието на представители от ПП-ДБ, Секретен сътрудник и новоизбрания кмет. В рамките на срещата не получихме удостоверение или отменяне на нашите оферти, както и не чухме какви са техните цели и по какъв начин считат да ги осъществят.

В тази връзка считаме, че на този стадий всичко във връзка с политиката по ръководство на София е изговорено и действителната причина за тази покана е търсенето на поддръжка за кандидатурата на ПП-ДБ и Секретен сътрудник за ръководител на Столичен общински съвет.

Групата на “Възраждане “ има собствен претендент за ръководител и няма да поддържа никого от претендентите на останалите партии.

С оглед на това, че работата за Столицата е необходимо да стартира незабавно, призоваваме всички останали групи да поддържат претендента на “Възраждане “, с цел да може Столичният общински съвет да проработи “, уточни още Деян Николов, който е ръководител на групата на “Възраждане “ в Столичен общински съвет.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР