Партия Възраждане би подкрепила правителство, което отмени всички ограничителни мерки.

...
Партия Възраждане би подкрепила правителство, което отмени всички ограничителни мерки.
Коментари Харесай

Възраждане би подкрепила правителство, което отмени всички ограничителни мерки

Партия " Възраждане " би подкрепила държавно управление, което анулира всички ограничаващи ограничения. Това сподели в ефира на bTV водачът на партията Костадин Костадинов в коментар на изборните резултати и вероятното влизане на групировката в новия парламент.

По на социологическите организации " Възраждане " има към 5 % от вота на гласоподавателите.
" Продължаваме промяната " и Радев са огромните спечелили, сочи 100% редом броене
Данни на социологическа организация " Галъп " от паралелното броене при 100% осъществяване на извадката демонстрират, че " Продължаваме Промянат...

По думите на Костадинов резултатът се дължи на една поредна политика, която от групировката следват години наред и не считат да я трансформират и отсега нататък. Ще продължаваме да настояваме да се отстранен всички ограничаващи и дискриминационни ограничения, да се отстрани зеленият документ и да се спре тормозът над децата в учебно заведение, съобщи Костадинов. Още тази седмица би трябвало да стартират дейности за нормализиране на живота в България, уточни той. Българските политици би трябвало да схванат, че българските жители са техни началници, разяснява още той.

На въпрос дали " Възраждане " ще поддържа някого от двамата претенденти за президент на втория тур, Костадинов съобщи: " Непоискана поддръжка не се дава ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР