Партия Продължаваме промяната обяви, че предлага за нов премиер Асен

...
Партия Продължаваме промяната обяви, че предлага за нов премиер Асен
Коментари Харесай

Петков: Предлагам Асен Василев за нов премиер, страната е на исторически вододел

Партия Продължаваме промяната разгласи, че предлага за нов министър председател Асен Василев. Зад тази кандидатура от групировката се надяват, че ще съумеят да намерят поддръжка в сегашния Парламент и няма да се наложи да се стига до длъжностен кабинет на президента Радев и следващи парламентарни избори.

Новината за Василев заяви персонално министър-председателят в оставка Кирил Петков в изказване пред нацията. Съпредседателят на Политическа партия оправда думите си отпреди време, че не се е вкопчил в поста и няма проблем с това различен представител на Политическа партия да бъде министър председател в името на това България да загърби статуквото и да поеме по бърз път на рационализация и развиване.

Петков съобщи, че страната се намир на исторически вододел и няма да допусне България да поеме в неверната посока, шепа хора да грабят милиарди, прокурори да безинстват. " Най-важен е просперитетът на страната. Той не е значим единствено за тези, които пълнят чекмеджетата си с пачки и кюлчета, тези, които се въздействат от непознати страни, имат за прякори непознати валути, без тези, които са в листата Магнитски. Трябват и са нужни незабавни промени и то напълно съответни ". изясни Петков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР