Партия МИР призовава новоизбраните народните представители в 48-мото Народно събрание

...
Партия МИР призовава новоизбраните народните представители в 48-мото Народно събрание
Коментари Харесай

Партия МИР към депутатите: Спрете да лобирате за чужди каузи, а започнете да решавате проблемите на България

Партия МИР приканва новоизбраните народните представители в 48-мото Народно заседание неотложно да се заемат с решаването на непосредствените проблеми на българските жители! Не с протокола или кои посланици да участват и кои не на тържественото първо съвещание на Народното събрание. За политическа партия МИР популистките сигнали и дейности не са част от дневния ред на българското общество. България изисква излъчените от народа представители да се заемат неотложно с намаляването на цените на силата за бизнеса и жителите, задушаващата инфлация, растежа на цените за така и така празната потребителска кошница, стандарта на приходите и запазването на работните места. Това се споделя в позиция на партия МИР, публикувана до медиите.

В нея се напомня, че партия МИР се застъпва за осъществяване на уравновесена външна политика, която да пази националния интерес на България, здравето и сигурността на българските жители. Сигурността включва решаването на енергийната, демографската, икономическата и обществената неустойчивост.
-->
Според партия МИР при съществуващата сега изострена геополитическа конюнктура не би следвало Република България да става част от спора в Украйна! Неприемлива е военно-техническа помощ на която и да е от двете страни в него. Партия МИР е безапелационна, че няма и не може да има нито един резистентен мотив ЗА мир посредством оръжие. Този метод е път към нови жертви, озлобление и продължение на войната с българско присъединяване.  

Партия МИР приканва приелите ролята на ястреби в България да спрат да насаждат ненавист и разделяне в българското общество, а с персонален образец да проектират обединяване към национални цели и цели.

Партия МИР приканва всички националноотговорни партии да се обединят към 5 национални целта, които ще изведат България от енергийната, демографската, обществената и икономическата неустойчивост.

Петте национални целта за партия МИР са:

1. Стратегическо преструктуриране на българската стопанска система и преобразуването й в работеща и ефективна;

2. Излизане от демографската неустойчивост и връщане на българите зад граница в родината;

3. Оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката;

4. Съдебна и административна промяна посредством въвеждането на електронното правителство;

5. Балансирана външна политика.

В своята позиция партия МИР приканва народните представители да преустановят лобирането за непознати дела и проблеми и неотложно да се заемат с решаването на проблемите на българските жители и застоя в развиването на Република България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР