Партия МИР подкрепя подписката с искане за провеждане на Национален

...
Партия МИР подкрепя подписката с искане за провеждане на Национален
Коментари Харесай

Партия МИР призова всички българи да се подпишат за Референдума срещу джендър идеологията в училищата


Партия МИР поддържа подписката с искане за осъществяване на Национален референдум против джендър идеологията в българските учебни заведения. Традиционното българско фамилията е бракът сред мъж и жена. То е имунната система на българското общество, а задачата на джендър идеологията е да срутен имунната ни система. Именно за това партия МИР приканва всички български жители да се подпишат в подписката с искане за осъществяване Национален референдум с въпрос:

„ ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАБРАНА ЗАОБУЧЕНИЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ПРОПАГАНДА, СВЪРЗАНИ С ПРОМЯНА НА ПОЛА И С КОНЦЕПЦИИ ЗАДРУГ ПОЛ, РАЗЛИЧЕН ОТ МЪЖКИ И ЖЕНСКИ, СРЕД ДЕЦА И УЧЕНИЦИ В ОБРАЗОВАТЕЛНАТАСИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ? ”
-->
Традиционните фамилни и християнски полезности са съхранили България и българския жанр през всички тези сложни години и епохи. Джендър идеологията цели да унищожи тези полезности, тъй като единствено по този начин ще може да спре развиването на българския жанр. Именно за това партия МИР се обръща към всички български жители и ги приканва в оставащите 14 дни до внасянето на подписка в Народното събрание за цялостна готовност. Нека всеки един българин, който към момента не се е подписал в подписката против джендър идеологията да го направи.

Изтеглете формуляра за събиране на подписи ОТТУК:



Събраните подписи изпратете до адв. Владимир Шейтанов, 0876 477036, офис на Спиди, Красно село, ул. КЮСТЕНДЖА или по пощата: София 1612, бул. Цар Борис III. Тъй като самодейността не е финансирана от външни източници, молим да изпратите подписите за ваша сметка или да ги предадете на някой от пунктовете за събиране на подписи (информация за тях може да получите на телефон: 0876188622, Стоил Рошкев).

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР