Партия “ (ИТН) внесе документи и 4800 подписа в Централната

...
Партия “ (ИТН) внесе документи и 4800 подписа в Централната
Коментари Харесай

ИТН се регистрира за изборите, Тошко Йорданов: При нас е лесно, от ПП да му мислят

Партия „ “ (ИТН) внесе документи и 4800 подписа в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в локалните избори на 29 октомври. 

„ Партиите могат да потеглят с всевъзможни упоритости, само че в действителност вземат решение хората “, сподели ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ и заместник-председател на партията Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година пред публицисти в ЦИК.

„ Аз съм уверен, че ще се представим добре. На нас са ни първи локални избори, тъй че от тази позиция сме освободени от всевъзможни упования. Да му мислят „ Продължаваме промяната “, които са водеща политическа партия и те би трябвало да печелят наложително кметове и общински съветници “, добави Йорданов. 

Всеки град има разнообразни проблеми, само че на всички места би трябвало да се направи проверка на предходното ръководство. Кражбите, мръсотиите и полумафиотските връзки, които има сред кметове и компании, които извършват публични поръчки, са обществена загадка. Навсякъде е едно и също, счита заместник-председателят на Има Такъв Народ.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година чака, че Има Такъв Народ ще имат общински съветници евентуално във всички огромни градове. Що се отнася до кметове, не е невероятно тук-там да се отиде на балотаж, а след това към този момент ще бъде доста занимателно, добави той и уточни, че залагат на хора, които ще свършат работа.

Попитан къде Има Такъв Народ ще има претенденти за кметове, той сподели, че има време да се види по кое време и къде ще имат претенденти.

Ще имаме във всички огромни градове и във всички дребни градове, претенденти ще имаме съвсем на всички места, добави Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция.

На въпрос дали в Плевен ще повдигнат претендент за кмет, той разяснява, че Плевен не е дребен български град, което значи, че ще има претендент на Има Такъв Народ, тъй като хората би трябвало да имат опция. Йорданов не отговори дали ще имат претендент за кмет на София и прикани публицистите да бъдат търпеливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР