Партия ГЕРБ ще оттегли номинацията на Красимир Ципов за председател

...
Партия ГЕРБ ще оттегли номинацията на Красимир Ципов за председател
Коментари Харесай

ГЕРБ оттегля номинацията на Красимир Ципов за председател на ЦИК

Партия ГЕРБ ще отдръпна номинацията на Красимир Ципов за ръководител на новата Централна изборна комисия. Това разгласи водачът на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов откакто свика тази заран Изпълнителната комисия на партията в централата на ГЕРБ.

Борисов назова капан неналичието на други претенденти за ръководител от страна на новите политически сили.

Вчера по време на консултациите при президента с парламентарно показаните сили за номинациите за новия 15-членен състав на Централната изборна комисия, само партия ГЕРБ имаше претендент за ръководител на Комисията.

Самият Ципов уточни, че след консултациите през вчерашния ден при президента станало ясно, че има единствено една единствена кандидатура за ръководител на ЦИК.

“След като разсъждавах в късния следобяд на вчерашния ден си разреших да помоля вечерта премиера тази заран рано да свикаме съвещание на управителния орган на ГЕРБ -изпълнителната комисия, с цел да проучваме по този начин създалата се обстановка. Вчера станахме за следващ път очевидци на това, че всички други партии взеха решение действително да избягат от отговорност ”, сподели той.

“Аз не се тормозя от това че съм номиниран за ръководител на ЦИК и че мога да бъда избран като подобен ”, съобщи още Ципов, представен от БГНЕС.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР