Партия ГЕРБ е регистрирала Таня Христова като кандидат за кмет

...
Партия ГЕРБ е регистрирала Таня Христова като кандидат за кмет
Коментари Харесай

Таня Христова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Габрово

Партия ГЕРБ е записала Таня Христова като претендент за кмет на община Габрово за идните локални избори на 29 октомври. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на локалната организация на партията.

Местната конструкция е записала и цялостна листа с 33-ма претенденти за общински съветници, допълват от партийната централа.

„ Благодарение на доверието на жителите на община Габрово, вървяхме дружно, преминахме през компликации, паники и провокации, изключително последните три години, през които се справяхме в условия на тежка здравна, икономическа и политическа рецесия, само че дружно постигнахме нови триумфи за Габрово. Габрово има единствено веднъж напред – пътят на европейското развиване и заслужава да продължи по него. Взех следващото мъчно решение в персонален проект в името на тази идея ”, е показала Таня Христова.

Водач на листата е Таня Христова, а от партията показват, че в листата с претенденти за общински съветници от ГЕРБ влизат представители на гражданското общество, специалисти, потвърдени експерти – адвокати, икономисти, финансисти, преподаватели, бизнесмени и млади амбициозни хора. В листата на ГЕРБ свое посланичество имат и Съюз на демократичните сили, и КОД.

От ГЕРБ са записали претенденти и за всички кметства. За Враниловци - Теодора Томова, за Гергини - Инна Цанева, Гъбене - Марина Тодорова, Драгановци - Ивайло Марков, Донино - Ива Гъдева, Киевци - Пенка Петрова, Жълтеш - Ана Боянова, Музга - Ивелина Атанасова, Поповци - Елена Караколева, Чарково - Дияна Колева, Яворец - Светозар Пъдевски, допълват от партията.

Таня Христова е родена на 19 юли 1971 година От 2008 до 2010 година заема поста заместник-кмет „ Устойчиво развиване “ в Община Габрово. От 2010 до 2011 година е шеф на политическия кабинет на министъра по ръководство на средства от Европейския съюз. Христова е кмет на Габрово в три поредни мандата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР