Партия ГЕРБ е поставила условие на Нова телевизия, че нейният

...
Партия ГЕРБ е поставила условие на Нова телевизия, че нейният
Коментари Харесай

Наглостта на ГЕРБ няма граници! Поставят условия на Нова да гостуват само с адвокат срещу Йончева

Партия ГЕРБ е сложила изискване на Нова телевизия, че нейният народен представител Цвета Караянчева ще взе участие в утринния блок единствено дружно с продуцента Александър Методиев, който да свидетелства за лъжите на Елена Йончева и парите, с които е правила филмите си.

"От ГЕРБ ни сложиха изискване, че с цел да гостува не просто Караянчева, а който и да е било по тематиките, упорстваха с тях да бъде Александър Методиев ", изясни водещият Виктор Николаев.

По-средата на диалога с депутатката от ГЕРБ той зададе въпрос за Елена Йончева, само че тя му отвърна: "Госпожа Йончева ще я разясня, когато излезе с такава схемичка за Каварна (б.а - има поради роднинската скица в Хасково). За нея съм поканила господин Александър Методиев, който има какво да каже за госпожа Йончева ".

А неканеният посетител описа, че Елена Йончева е осъществила филмите си с държавни средства от Българска национална телевизия посредством неговата външна компания. Караянчева добави: "Целта е да напомним какъв човек изнася обстоятелства и дали би трябвало да имаме вяра на този човек - той споделя аз я познавам, а тя отхвърля ". Именно Йончева изнесе данни за роднински връзки в общината в Хасково и разгласи, че всички там са родственици на депутата от ГЕРБ Делян Добрев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР