Партия Български възход на Стефан Янев бе учредена официално в

...
Партия Български възход на Стефан Янев бе учредена официално в
Коментари Харесай

Стефан Янев учреди Български възход“, готов за предсрочните избори

Партия " Български напредък " на Стефан Янев бе учредена публично в НДК през днешния ден и има желание да се яви на предварителни избори, в случай че има такива. Това заяви ръководителят й - самият Янев след Учредителното заседание, на което имаше над 800 делегати от цялата страна.

Пред медиите някогашният длъжностен министър председател дефинира, че задачата на партията е да се работи за осъществена на българския народен интерес , сигурността на жителите и благоденствието им , както и да живеят в изискванията на правдивост и съгласие със себе си, сред институциите и управляващите.

" Това е дълготраен партиен индивид, който има упоритост да взе участие във всички типове избори , по този начин и в случай че има в този момент предварителни избори ", безапелационен бе Стефан Янев.

Партията ще работи в идеологическия набор на националния консерватизъм , което значи: " развиване на националната страна, обърнато към българските обичаи - учебно заведение, семейство, религия, общественост, колектив ".

" Това допуска взаимоотношение с всички политически сили - по тази причина " Български напредък " е отворена към всички. Партията ще е обединител и ще сплотява всички, които желаят да работят за България ", разясни той.

Янев схваща партийното строителство да е " на свободни хора и всеки може да излиза и да влиза, да оказва помощ или да не оказва помощ ". По мотив напускането на Ралица Симеонова - той го дефинира като " нейно решение, по този начин е решила ". На кое място ще бъде в социологията - ще реши българският народ, бе сбит той.
 Стефан Янев: Скандалите в Народното събрание демонстрираха неприятното лице на политическия живот
Стефан Янев: Скандалите в Народното събрание демонстрираха неприятното лице на политическия живот

По думите му предварителни избори са най-логичното решение

На въпроса дали ще работи с партията на Кирил Петков , той сподели, че не се чертаят разграничителни линии, ромбове и така нататък. " Длъжни сме да намерим взаимоотношение с всички партии в българския парламент ", уточни Янев.

Най-приближените хора на Стефан Янев ще са Николай Коев , публицист, експерт по Балканите, Елена Цонева , бизнесмен, Виолета Комитова , някогашен министър на районното развиване, проф. Даниела Дашева , някогашен министър на спорта, Милена Попова , някогашен прокурор, част от екипа на Министерски съвет по време на служебното държавно управление, Надежда Самърджиева, юрист.

Днес по време на Учредителното заседание на " Български напредък " е признат уставът на партията, определени са управителни органи и са подготвени документите, които да се дават в съда за регистрация.

В умозаключение Стефан Янев сподели, че " като персона е подготвен да бъде министър-председател, само че оценката по тази причина ще дадат хората ".
 Стефан Янев не вярвал на Петков още като министър
Стефан Янев не вярвал на Петков още като министър

С думата " интервенция " подготвял масата за преговори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР