Партиите от бившата управляваща коалиция признаха за различия, а Корнелия

...
Партиите от бившата управляваща коалиция признаха за различия, а Корнелия
Коментари Харесай

ДБ обявиха различия с БСП, чашата на Нинова преляла от ПП

Партиите от някогашната ръководеща коалиция признаха за разлики, а Корнелия Нинова показа, че са си замълчали за открадната обществена стратегия от страна на Политическа партия, само че чашата съгласно соцлидерката през вчерашния ден е преляла.

Христо Иванов от Демократична България призна, че не е знаел за какво от Политическа партия са желали отмора, а от Българска социалистическа партия още през вчерашния ден са дали индикация, че поддържат ръководител на правилото на старшинството. „ Имаме разлики с Българска социалистическа партия, които са доста по-големи от днешното гласоподаване “, разяснява още Христо Иванов.

От ствоя страна Корнелия Нинова съобщи, че тя е оповестила кандидатурата на Рашидов, тъй като е била помолена от сътрудниците от другите партии, евентуално тъй като е дала учредения да считат, че Българска социалистическа партия са били диалогични и ще се откри излаз от тридневния блокаж на страната.  

На въпрос за какво Българска социалистическа партия разменят съществени обвинявания с Политическа партия, Нинова разяснява: " Предизвикани бяхме. Не през вчерашния ден за първи път, само че бяхме задоволително търпеливи и уважителни. Бяхме провокирани съответно от поканата за среща в зала Запад до момента в който течеше съвещанието на председателския съвет, и те знаеха. И изключително с намека, че ние в председателския кабинет вършим надали не подмолни сделки, прикрито от хората. Този намек беше мотив да си кажем някои истини ", добави Нинова.

„ Искри сред нас и Политическа партия няма, само че явно - имаме си позиции. Социалната стратегия беше тяхно знаме в акцията им приехме колегиално и възпитано, диалогично. Но вчерашното говорене, сочене с пръст и обвинявания за задкулисие преляха чашата, разяснява водачът на Българска социалистическа партия “, сподели още тя.

Соцлидерката добави, че няма да поддържа държавно управление с първия мандат, само че не изключва опция с третия.  

Асен Василев още веднъж повтори думите си от зала, че избора на Вежди Рашидов за него е фасада и през днешния ден се вижда напълно различен звук от страна на ГЕРБ.

„ Ние и ГЕРБ оттеглихме нашите претенденти, Българска социалистическа партия също, а това, което се случва сега, е неспособност за реализиране на естествен диалог. В момента сложихме една фасада и казахме, че сякаш нещо се случи “, разяснява Василев.   

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР