Парламентът ще разгледа предложение за отмяна на лятната ваканция на

...
Парламентът ще разгледа предложение за отмяна на лятната ваканция на
Коментари Харесай

Депутатите решават дали да отменят лятната си ваканция

Парламентът ще прегледа предложение за анулация на лятната почивка на депутатите. Това планува седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание. 

Депутатите през днешния ден ще изслушат служебния здравен министър Стойчо Кацаров за подготовката на системата за посрещане на възможен скок в заболеваемостта от Covid-19 през есента и какви ограничения подхваща министерството на опазването на здравето за превъзмогването на проблемите в управленията на лечебните заведения, дискутирани необятно напоследък. Той ще бъде изслушан и за създаване на национална детска болница. 

И още един министър от служебното държавно управление би трябвало да бъде изслушан от народните представители. Вътрешният министър Бойко Рашков ще дава отговор на въпроси на депутатите поради изнесената от него информация за подслушване на политици и жители. Предложението за чуване е на ПГ на ГЕРБ -СДС.

Вчера той внесе сигнал до заместител основния прокурор и шефа на Националната следствена работа Борислав Сарафов за разгласяването на информация, добита посредством СРС-та. Той упорства за следствие на метода, по който прокуратурата е разгласила материали от СРС-та. Бойко Рашков изясни, че това е належащо, с цел да се ревизира дали основният прокурор Иван Гешев е недостижим. От прокуратурата окачествиха сигнала като политически акт, а от следствието го препратиха към Специализираната прокуратура.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР