Парламентът набира скорост. Тези три дни, в които се дебатираше

...
Парламентът набира скорост. Тези три дни, в които се дебатираше
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Политическата криза се преодолява, и то учудващо бързо

Парламентът набира скорост. Тези три дни, в които се дебатираше ръководител, бяха най-сполучливите дни в последните три Народното събрание, тъй като се даде опция на някои партии да преживеят катарзис, да схванат, че сме изправена на ръба на пропастта. Ние рискуваме към този момент парламентарната република и народна власт. Това сподели депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му политическите партии, които изрично отхвърлят да беседват с ГЕРБ и Движение за права и свободи и слагат червени линии, работят за възобновяване на едноличната тирания в България.

Той съобщи, че избирането на ръководители на комисии е било знаков миг, защото за пръв път от доста години председателските места на тези комисии са били разпределени съразмерно на представителството на политическите сили. „ Мисля, че идващият кабинет би трябвало да бъде подсилен тъкмо по този метод, от всички. Трябва да има оптимално вероятен консенсус ", съобщи Чолаков.

Най-логичното съгласно него е държавното управление да бъде излъчено с първия мандат и то да бъде подкрепено всички, с цел да бъде стабилно и устойчиво. Такова не може да бъде направено обаче без ГЕРБ, акцентира Чолаков.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР