Парламентът е подложен на безпощадна критика в публичното пространство, но

...
Парламентът е подложен на безпощадна критика в публичното пространство, но
Коментари Харесай

Караянчева: Парламентът е подложен на безпощадна критика, но той остава автентична среда за дебат

Парламентът е подложен на безпощадна рецензия в общественото пространство, само че изборът на учени да разясняват значими тематики тук, е знак, че той остава достоверна среда за спор. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на кръгла маса на тематика " Има ли рецесия на европейските полезности? ", съобщи Агенция „ Фокус “.

" Не мога да скрия удовлетворението от обстоятелството, че през днешния ден в Народното събрание ще се организира внушителен конгрес с присъединяване на толкоз доста изявени откриватели и интелектуалци. В общественото пространство Народното събрание постоянно е подложен на безпощадна рецензия. Ето, че през днешния ден учени като вас са избрали парламентарната институция, където да показват своите тълкования, сведения и размишления по една толкоз значима тематика, каквато в рецесията на европейските полезности. Това за мен е знак, че Народното събрание, колкото и сериозно да се приема от обществото, си остава достоверната среда за спор, за политически диалог и конфликт на другите отзиви. Различията са присъщи на демокрацията, само че най-естественото надпреварата за спор, хрумвания и визии да се случва в Народното събрание ", означи Караянчева. " Европейците са изправени пред нуждата от стратегически спор за европейските полезности ", сподели още ръководителят на Народното събрание. " Не единствено у нас, само че и в европейското политическо и обществено пространство рецесията на европейските полезности е тематика на разгорещени диспути. Думата „ рецесия “ непроменяемо участва в всекидневието на европейските жители и е подложена на свръхинтерпретации в медийното пространство. Често рецесиите се преекспонират и хиперболизират “, изясни тя. " Вие, като откриватели ще кажете най-добре, само че на мен ми се коства, че пагубните прогнози са спънка да се построи трезва справедлива преценка за действителността ", означи Караянчева. " От друга страна рецесиите будят паника за бъдещето на Европейски Съюз. Те слагат европейските полезности в нов подтекст. Европейците са изправени пред нуждата от стратегически спор за европейските полезности. От откровен и прям диалог с жителите ", разяснява тя. Според нея европейските полезности са в основата на най-големите достижения на Европа и всички ние сме изправени пред предизвикателство, с цел да бъдат съхранени.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 горския (преди 19 секунди) Рейтинг: 376 | Одобрение: 166 Парламента е една достоверна кочина цялостна с 240 мазни, угоени свине, г-жо Куроянчева! Стига сте грухтели из медиите. Ще пристигна коледа и за вас!!!! Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР