Парламентарните групи на ГЕРБ, ДПС, БСП и Български възход изненадващо

...
Парламентарните групи на ГЕРБ, ДПС, БСП и Български възход изненадващо
Коментари Харесай

ДОКАТО ЛИДЕРИТЕ МЪДРЯТ КОАЛИЦИЯ: Новото мнозинство маха шефа на Сметната палата

Парламентарните групи на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък " изненадващо желаеха предварително освобождение на ръководителя на Сметната палата Цветан Цветков.

Това се схваща от план на решение, което депутатите включиха изключително в дневния ред на съвещанието в петък (20 януари). Вносители на проекторешението са Десислава Атанасова (ГЕРБ), Мустафа Карадайъ (ДПС), Корнелия Нинова (БСП) и Стефан Янев ( " Български напредък " ).

От Политическа партия и Демократична България оповестиха, че са скандализирани от това изненадващо решение. А водачът на Политическа партия Асен Василев съобщи, че проекторешението е било импортирано в деловодството на Народно събрание без никакви претекстове. " Не бил внесъл някакви отчети, само че не е ясно какви ", означи той. И съобщи, че е склонен, че мандатът на Цветан Цветков е изминал, само че изборът на ново управление на контролния орган не трябва да се случва по този метод. 

Любопитната детайлност е, че решението за взимането на главата на Цветков бе взето и импортирано от новото болшинство в лицето на четирите парламентарни групи се случи, до момента в който водачите им дебатираха за бъдеща коалиция в зала " Изток " на Народното събрание. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР