Парламентарната комисия по отбранаизслушва днес министъра на отбраната Тодор Тагареввъв

...
Парламентарната комисия по отбранаизслушва днес министъра на отбраната Тодор Тагареввъв
Коментари Харесай

Комисията по отбрана в НС изслушва министър Тодор Тагарев за дрона край Тюленово

Парламентарната комисия по отбранаизслушва през днешния ден министъра на защитата Тодор Тагареввъв връзка с дрона, изхвърлен на брега край Тюленово. Това заяви депутатът Христо Гаджев от ПГ на ГЕРБ-СДС, представен от Дарик.

Гаджев акцентира, че досега тене са осведомени и нямат спомагателна информация какво се е случило, с изключение на обществено известната.

На съвещанието на Комисията по защита, Тагарев следва да даде информация на депутатите какво тъкмо се е случило,какви са аргументите, сащо и за обезвредеждането на боеприпаса. Гаджев означи, че това е значимо, тематиката е задоволително сензитивна и не би трябвало да се разрешава да се спекулира и да става прекомерно политическа.

" Важно е да има изясненост и да може обществото да е доста по-спокойно ", сподели той.

Гаджев разяснява, че това е следващата седмица, в коятоот Българска социалистическа партия желаят оставката освен на министъра на защитата, само че и на целия Министерски съветоще от самото основаване на кабинета " Денков-Габриел ".

От своя страна депутатът от ПГ на " Продължаваме промяната-Демократична България " Ивайло Мирчев съобщи, че ще се проучват неточности след чуването. Той изрази мнение, чедронът най-вероятно е доплувал и прикани да не се бърза с обвиняванията.

" Хората, уверен съм, в Българската войска си правят много съзнателно отговорностите ", уточни Мирчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР