Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) настоява за незабавна

...
Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) настоява за незабавна
Коментари Харесай

ИТН настоя за по-ранно отпадане на зеления сертификат и тестовете за COVID-19

Парламентарната група на " ИТН " (ИТН) упорства за незабавна анулация на зеления документ и всички проби за ковид. Заявката направи депутатът от Има Такъв Народ проф. Андрей Чорбанов на трибунка в Народното събрание.

Настъпващата филантропична рецесия и бежанска вълна в следствие от войната в Украйна изместили тематиката за зеления документ и епидемиологичните ограничения от фокуса на обществото . Независимо от това, че болните от COVID-19 понижават у нас, продължава обаче действието на зеления документ, изясни проф. Чорбанов.

Всичко това усложнява ненужно действието на учебните заведения и на обществени активност , само че и всички мероприятия по настаняването на бежанците от Украйна. Почти всички страни премахнали съществуването на зеления документ. Навсякъде анулират действието на зелените документи, на всички места анулират действието на годишния надзор, не се изискват зелени документ, имунизационни паспорти и не е разумно ние да останем като един остров, в който да продължаваме с тези съществуващи ограничения, уточни депутатът от Има Такъв Народ.
 Австрия се отхвърли от наложителната имунизация против COVID-19
Австрия се отхвърли от наложителната имунизация против COVID-19

Задължителната ваксина за всички пълнолетни австрийски жители беше призната със закон през февруари

Чорбанов посочи, че диалозите, които организират по тематиката за зеления документ са много съществени, постоянно има разногласия в обединението по тематиката, само че от време на време е належащо да има спор в обществото, тъй като това, което Има Такъв Народ прави е да провокира спор в обществото.

Чорбанов разяснява и настаняването на украинските бежанци у нас . Няма по какъв начин 25-те хиляди души украински бежанци пристигнали в границите на седмица да бъдат карантинирани по хотелите. А и не би трябвало хотелите да бъдат центрове за карантина.
 Аргирова: Мерките зависят от данните, не от митингите
Аргирова: Мерките зависят от данните, не от митингите

От „ Възраждане “ са хора, които в никакъв случай не са виждали болен

Депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов увери, че не би трябвало да има внушения за разклащане на обединението поради зеления документ. Това е практична концепция, която може да разреши прекосяването на бежанския поток по доста по-лесен метод, сподели Балабанов. с 10 дни по-рано, с цел да няма спънки във връзка с чужденци, които минават както през нашата граница, по този начин и през непознатите граници. Тук не приказваме за стрес в обединението, а за едно практично отношение . Ние ще го подложим на гласоподаване в пленарна зала, акцентира Балабанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР