Парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад министъра на културата

...
Парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад министъра на културата
Коментари Харесай

ГЕРБ: Стоим твърдо зад Банов

Парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад министъра на културата Боил Банов и няма да допусне оставката му поради подправените вести на Елена Йончева. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание Тома Биков. Според него, с изказването през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия се пробва да отклони вниманието от себе си. „ Тя в никакъв случай не е била проверяващ журналист”, разяснява още Биков.

"Пощенската кутия на Елена Йончева си разреши да разхвърля из цялото медийно пространство едни подправени вести и аз настоявам, че това е в резултат на "голямата горещина ". Поредната подправена вест. Помните ли Хасково? Нищо в прокуратурата. Помните ли оградата? Едни фотоси, едно подхвърляне и отново нищо, обявиха още от ГЕРБ. Моля всички ви да спрете да наричате Елена Йончева проверяващ публицист. Това е доносничество. Няма да се занимаваме повече с нейните "разследвания ". Йончева е използвана от социалистическата партия да води "черната им битка ". Това съобщи Тома Биков.

"БСП се трансформира в уебсайт за подправени вести, каквито има доста в България, и негов редактор е Елена Йончева. Отказваме да имаме вяра на подправените й вести ", сподели още Биков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР