Парламентарната група на ГЕРБ-СДС е внесла тази сутрин в деловодството

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС е внесла тази сутрин в деловодството
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС внесе вота на недоверие към правителството

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС е внесла тази заран в деловодството на Народното събрание план на решение за гласоподаване на избор на съмнение към Министерския съвет на България с министър-председател Кирил Петков. Това оповестиха от ГЕРБ на формалната си страница във Facebook.

"Вотът е за неуспеха на държавното управление във финансово – икономическата политика. Под документа се подписаха всичките 59 народни представители от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ", написа в известието.

Припомняме, че от ГЕРБ през вчерашния ден обявиха, че ще поканят на съвещания представителите на всички парламентарни групи, като стартират от най-малката.

ГЕРБ-СДС внесе в деловодството на Народното събрание 59 подписа тази заран под настояването за избор на съмнение към държавното управление, заяви на брифинг в Народното събрание ръководителят на групата Десислава Атанасова.

От най-голямата опозиционна парламентарна мощ желаят още тази седмица да бъде прегледан законопроектът им, импортиран нощес за промени в Изборния кодекс, свързани с връщането на опцията да се гласоподава и с хартиена бюлетина в изборните секции, с изключение на машинния избор.

Предложили сме в програмата тази седмица в Народното събрание да бъде прегледан и законопроектът на Българска социалистическа партия, който някак необичайно към този момент два месеца престоява в чекмеджето на ръководителя на правната комисия от "Продължаваме смяната ", добави Атанасова. За ГЕРБ-СДС било безусловно необяснимо по какъв начин обединението, част от която внася подобен законопроект, другата част да не позволява за разглеждане и разискване тематиката с елементи. Заради това считаме, че с изключение на нашия законопроект за промени в Изборния кодекс, който е извънредно необходимо да бъде прегледан в правна комисия, парламентарната зала тази седмица би трябвало да прегледа и този на "БСП за България ", уточни депутатът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР