Парламентарната група на ГЕРБ остава твърдо на позицията, че ще

...
Парламентарната група на ГЕРБ остава твърдо на позицията, че ще
Коментари Харесай

Борисов: С каквото трябва ще помогнем на НАТО и нашите приятели в Украйна


Парламентарната група на ГЕРБ остава твърдо на позицията, че ще поддържа гласуването за даване на военна помощ за Украйна. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов във Видин, където се срещна със съидейници и симпатизанти.

С каквото би трябвало, ще помогнем на НАТО и нашите другари в Украйна, удостовери водачът на опозицията Бойко Борисов и се обърна към министъра на стопанската система и промишлеността, и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Госпожа Нинова… Аз я щадя, щадя, щадя. Ето, през вчерашния ден виждам bTV - отлично предаване направиха хората - и ги виждам самолетите с гаубици, с БТР-и, с военна техника – отиват, въртят се и кацат до границата с Украйна. Ама и децата знаят, че изнасяме оръжие. Тя отива по-късно и вика: " Ние оръжие? Стига бе! Той Борисов желае да изнасяме оръжие! " Представяте ли си безочливост! “, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов разкритикува Нинова и във връзка с обществената политика, като даде образец с цените на горивата. Сравни и цената на агнешкото месо в Гърция и България.

" 25-30 лв. в България е килото! Корнелия Нинова го направи толкоз, Министерството на земеделието е при нея. Ето това е обществено, готино ", добави Борисов.

Той продължава да е уверен, че Българска социалистическа партия няма да изоставен обединението.

" Ама, по какъв начин ще изоставен. Кражбата по този начин ги сплотява, че няма да паднат и вършат сметка кой ще пристигна по-късно – ГЕРБ ще пристигна, няма кой. Само че на третата година, когато влезем в ръководство първото нещо, което ще заварим, са падежите на заемите ", разяснява Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ означи и неприятното положение на пътя до Видин.

" На всеки двайсет дни съм бил по трасето, в този момент стопирах и ми се реве. Пътят е в непоносимо положение, една година не е кърпен, бе, ще се избиете, аз ги виждам тировете летят във въздуха. Една година смяна! ", сподели още Борисов.

На срещата в крайдунавския град участва съвсем целия партиен актив.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР