Парламентарната група на БСП за България няма да участва в

...
Парламентарната група на БСП за България няма да участва в
Коментари Харесай

БСП отказаха да участват в консултациите за служебния кабинет

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " няма да взе участие в консултациите с президента Румен Радев за сформиране на служебно държавно управление. Това разгласи заместник-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и народен представител Георги Свиленски пред публицисти пред президентството.

Според него консултациите биха били естествени, в случай че се организират единствено сред парламентарните групи - без претендента за длъжностен министър председател и служебните министри. Партиите не би трябвало да взимат присъединяване в диалозите с претендента за длъжностен министър-председател и служебни министри.

Служебното държавно управление няма да бъде без значение такова, счита Свиленски.

Българска социалистическа партия настоя за избори 2 в 1 - предварителни парламентарни избори дружно с европейските избори на 9 юни.

Припомняме, че през днешния ден в 9.30 ч. се чака препоръчаният за длъжностен министър-председател Димитър Главчев да предложи в президентството.

Във вторник, даже да бъдат поканени на диалози за предложение на министри, заместник-министри или шефове на организации.

, откакто Мария Габриел върна на президента Румен Радев, Корнелия Нинова удостовери, че партията поддържа концепцията за избори 2 в 1.
 Министри в редичка отхвърлят пост в служебния кабинет на Главчев
Министри в редичка отхвърлят пост в служебния кабинет на Главчев

Андрей Цеков и Атанас Славов се връщат като депутати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР