Паркомафия плъзна до Понеделник пазара СНИМКИ Мъжът, който таксува рано

...
Паркомафия плъзна до Понеделник пазара СНИМКИ Мъжът, който таксува рано
Коментари Харесай

Шефът на паркингите: Таксуващият на ДКЦ 1 не е наш служител

Паркомафия плъзна до Понеделник пазара СНИМКИ

Мъжът, който таксува рано заран паркирали коли в региона на понеделник пазара, не е наш чиновник. Това съобщи пред наш кореспондент шефът на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ Ненко Калакунов.

Както Марица.бг писа, през днешния ден в 7 ч. утринта подозрителен мъж с черен мерцедес е събирал по 2 лв. такса паркинг в региона на ДКЦ 1, а който откажел да заплати, получавал солидна доза псувни и обиди.

„ От вас узнавам за този случай. Това не е бил наш чиновник, защото регламентираното платено паркиране в Синята зона на Пловдив е от 8,30 ч. до 17,30 ч., а този човек е бил там в 7 ч. сутринта. Когато жителите виждат такива нередности, дано да алармират на тел. 112, с цел да реагира полицията и нарушителите да бъдат арестувани “ разяснява още Калакунов.

Той съобщи, че това не е първият сходен случай и напомни по какъв начин преди няколко години тайфа мургави момчета „ обслужваха “ на черно региона с платените паркоместа в южната част на ул. „ Отец Паисий “. Те желаеха от водачите пари, с цел да им „ пазят “ колите, до момента в който ги няма. След като от предприятието подали сигнал до Общинска полиция, натрапниците били прогонени и казусът бил позволен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР