Парк хотел Бачиново край Благоевград спечели Оскар на тържествена церемония,

...
Парк хотел Бачиново край Благоевград спечели Оскар на тържествена церемония,
Коментари Харесай

Сред най-добрите на Балканите! Парк Хотел Бачиново спечели Оскар в категория Най-предпочитан семеен хотел за 2022 

Парк хотел " Бачиново " край Благоевград завоюва Оскар на тържествена гала, проведена от " Балкански Оскари ", в столичния хотел " Премиер ". Наградата е в категория " Най-предпочитания фамилен хотел за 2022 " в България и е следващата премия за хотела, потвърдил своя професионализъм неведнъж до момента. Горд от признанието притежателят на хотела Наско Пишев благодари за оценката, приемайки статуетката като подобаващ резултат от работата на екипа на хотела, който с години се утвърди като един от най-посещаваните и желаните хотели в региона. Този младеж, сполучливо продължи делото на татко си и дядо си, построили и утвърдили иметона хотела преди години.

32 златни статуетки бяха връчени от осмото издание на годишните награди на туристическата промишленост на Балканите. Събитието още веднъж подчертава върху другарството и добросъседските връзки на Балканите, а в другите категории бяха отличени общини, туристически дестинации и организации, хотели, атракции и сполучливи практики в туризма от България, Гърция, Северна Македония, Турция и Косово.

Специалните посетители на събитието бяха Н. П. Делфин Плана – дипломат на република Косово, Лиляна Арсова – основен юрист на Министерство на туризма, Катя Биска – член на Гръцко-евроазийската комерсиална камара, Йордан Йорданов – зам. -председател на съдружие Туризъм, Николай Кръстев – сътрудник на Македонската осведомителна организация в София, телевизионната звезда Георги Низамов. Носител на Оскар стана и най-новият хотел в разложкото село Баня Гранд хотел Терме, в категория Спа туризъм и балнеология

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР