„Парите от пиротехническото шоу в Благоевград не могат да бъдат

...
„Парите от пиротехническото шоу в Благоевград не могат да бъдат
Коментари Харесай

Парите от зарята в Благоевград не могат да бъдат дарени на жителите от изгорелия блок

„ Парите от пиротехническото шоу в Благоевград не могат да бъдат дарени на жителите от изгорелия блок, тъй като общината работи по нормативни актове и правила. Не може кметът да превежда пари на който си желае “, сподели кметът на града Илко Стоянов.

В Благоевград породи дискусия по отношение на акция за „ Четири лапи “, която приканва общините да анулират новогодишното шоу с фойерверки и парите да бъдат дарени. Местни хора желаеха средствата да отидат за възобновяване на изгорелия блок, само че кметът отхвърли да анулира новогодишното шоу и сподели, че ще подари парите от личния си джоб.

„ Не би трябвало да се опълчва едното на другото. Едното е планувано и не трябва с лесна ръка да действаме “, сподели кметът за зарята.

Относно акцията на „ Четири лапи “, която цели да понижи напрежението на домашните любимци в новогодишната нощ, Илко Стоянов сподели, че почита акцията, само че не се причислява, тъй като би трябвало да се търси баланс сред хората и животните.

„ Когато се прави внезапно, хората реагират по друг метод. Ние би трябвало да се грижим годишно за домашните любимци. Едно пиротехническо шоу е 2-3 минути, в което хората усещат някаква страст “, сподели Илко Стоянов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР