*** Париж От 13.00 часа в Централата на ЮНЕСКО ще

...
*** Париж От 13.00 часа в Централата на ЮНЕСКО ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 16 октомври

*** Париж

От 13.00 часа в Централата на ЮНЕСКО ще бъде открита галерия във връзка 150-та годишнина на Българска академия на науките.

*** София

От 09.00 часа в Интер Експо център зала „ Витоша " ще се организира Втора интернационална конференция за индустриални парцели.

От 10.00 часа пред Паметника на българския авиатор до постройката на Народното събрание президентът Румен Радев ще одобри почетния часовой по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили.

От 10.00 часа военнослужещи от Военновъздушни сили ще поднесат венци и цветя пред Паметника на летеца пред Народното събрание. В 11.30 часа в спектакъл „ Българска войска " ще бъде показана галерия с фотографии на чиновници от Военновъздушни сили. От 12.00 часа в спектакъл „ Българска войска " ще стартира тържествено събрание-концерт, отдадено на празника на Военновъздушни сили.

От 10.00 часа ще се организира съвещание на Министерски съвет.

От 11.00 часа на площадката пред Моста на влюбените /от страната на НДК/ ще бъдат пуснати 1200 розови балона в памет на дамите, които всяка година губят борбата с рака на гърдата. В събитието ще вземат участие госпожа Йорданка Фандъкова - кмет на Столична община, доктор Гергана Коларова - изпълнителен шеф на Първа САГБАЛ „ Света София ", Нана Гладуиш - създател на Фондация „ Една от 8 ", Зоя Паунова - изпълнителен шеф на АстраЗенека България, Георги Руйчев - изпълнителен шеф на Български конгрес на бизнес водачите и други представители на сътрудниците на акцията.

От 11.30 часа в Министерство на здравеопазването министър Кирил Ананиев ще се срещне с протестиращите медицински експерти.

В 12.00 часа в постройката на Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов и премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен ще дадат взаимна конференция.

От 13.30 часа в Зала „ Сердика " на Гранд Хотел „ София " на ул. „ Гурко " № 1 ще се организира конференция за старта на Националната седмица на достъпа до добра храна 2019 година
Инициативата е под патронажа на госпожа Десислава Танева - министър на земеделието, храните и горите.

От 15.00 часа в постройката на Президентството на бул. „ Дондуков " № 2 президентът Румен Радев ще се срещне с премиера на Камбоджа Хун Сен.

От 16.00 часа в Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия ще се организира първият онлайн семинар от серията SMEs Webinars под надпис „ Изкуството на продажбите ".

От 18.30 часа в „ Мултивак България Продакшън " ЕООД (ул. " Валери Петров " 10, 2227 Божурище) Представителството на Бавария в България ще връчи за девети път своята премия.
От 19.00 часа е формалното разкриване, на което ще участва Лъчезар Борисов - заместникминистър на стопанската система на Република България.

*** Бургас

В 08:45 часа на пешеходната пътека, свързваща ул. " Христо Ботев " и ул. " Фердинандова " (тази откъм Лафка) общински съветници в листата на Политическа партия „ Движение България на жителите " ще проведат акция " Пазители на пешеходците ".

*** Велико Търново

От 10.00 часа в Голяма зала на Общината Териториална организация на Съюза на слепите - Велико Търново ще означи своята 40-годишнина с празничен концерт.

*** Жерково

От 13.30 часа ще се организира инспекция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Хемус " по отношение на интервенция на ТИСПОЛ. На място ще има представител на „ Пътна полиция ".

*** Крумово

От 09.00 часа Музеят в Крумово - Филиал на Националния военноисторическия музей ще работи с вход свободен по случай Празника на авиацията и Военновъздушните сили на
Република България.

*** Русе

От 11.00 часа в двора на Флотската кула на ул. „ Тодор Минков " 12 ще се организира боен обред по случай откриването на паметна плоча на първия командващ Българския боен флот и създател на Морското учебно заведение капитан-лейтенант Александър Конкевич.

*** Ямбол

От 13.00 часа в Музея на бойната популярност ще бъде открита експозиция, отдадена в памет на майор Георги Атанасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР