Париж и Рим са класически дестинации за меден месец или

...
Париж и Рим са класически дестинации за меден месец или
Коментари Харесай

Ако Искате Романтично Местенце, Това Са Вашите Възможности

Париж и Рим са типичен дестинации за меден месец или годишнина, само че в случай че желаете да изненадате обичания човек с пътешестване, което е друго от клишетата, изберете някое от тези непредвидени места, написа profit.bg.

Свети Стефан, Черна гора

Частен остров в средата на Адриатическо море? Не, не приказваме за Хърватия. Въпрос на време е хората да открият това малко рибарско населено място в Черна гора, което Aman Resorts реновира в петзвезден хотел през 2008 година.

 да

Национален парк New Forest, Англия

Красотата на Национален парк New Forest в Хемпшир съперничи на по-известните британски места за почивка като Котсуолдс и е единствено на 90 благи южно от Лондон. Прекарайте деня си в изследване на земите, по които е минал Уилям Завоевателя, насладете се на спокойните вечери в Chewton Glen, класическо имение с един от най-хубавите спа центрове в региона.

Езерото Атитлан, Гватемала

Отседнете в един от най-луксозните еко-курортите по северния бряг на езерото Атитлан като Laguna Lodge, която оферират невероятна панорама към трите вулкани, които образуват това езеро преди към 84 000 години.

Остров Lord Howe, Австралия

Без мобилен телефон и ограничаване за 400 туристи едновременно, този тропически остров, ситуиран на 373 благи от крайбрежията на Австралия в Тасманово море, е съвършен за двойки, които желаят да се изключите от останалата част на света.

 да

Тромсо, Норвегия

През януари принц Хари и приятелката му Меган Маркъл направиха първото си сантиментално бягство дружно, наслаждавайки се на северното зарево и наблюдаване на китове в този град в норвежките фиорди.

Камдън, Майн

Камдън в действителност предлага най-хубавото от двата свята. Можете да се наслаждавате на тишината и спокойствието, които дребният град предлага, до момента в който хапвате в някои от най-хубавите заведения за хранене, като Natalie’s и Long Grain, каквито може да намерите единствено в огромните градове.

Сосусвлеи, Намибия

Сафаритата са известен избор за меден месец, само че множеството двойки в последна сметка избират Кения и Южна Африка. В & Beyond Sossusvlei Desert Lodge може да видите животни като газела, орикс, леопард, а пейзажът на алена пясъчна дюна е изцяло друг от всичко останало, което ще видите в другите сафари лагери.

 да

Чешки Крумов, Чехия

Чешки Крумов може да наподобява като излязъл от приказка, само че това е доста действително място, единствено на два часа южно от Прага. Отличава се с красивата си кула от 16 век, която е под опеката на Юнеско.

Накалеле Блоухол, Мауи

Тук има каменно формирания със сърце в средата, което прави мястото отлично за предложение. Само на 20 минути се намира първокласният Ritz-Carlton, Капалуа.

Полуостров Мусандам, Оман

Отделен от главната част на Оман, полуостров Мусандам, е единствено на два часа път с кола от Дубай, само че вие ще се почувствате като че ли сте на друга планета, откакто отседнете в уединена вила на първа линия в Six Senses Zighy Bay.

 да
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР