Паричната лотария за ваксинираните срещу коронавирус стартира в неделя в

...
Паричната лотария за ваксинираните срещу коронавирус стартира в неделя в
Коментари Харесай

Парична лотария за ваксинираните срещу COVID-19 стартира в Словакия

Паричната лотария за имунизираните против ковид започва в неделя в Словакия като задачата й е да притегли жителите на републиката към имунизация против ковид. Тя ще се организира седмично до края на октомври. Наградният фонд на всяко изтегляне е 2 милиона евро. Максималната облага е 100 000 евро, минималната е 1000 евро. Това заяви радио RTVS, представено от Агенция " Фокус ". 

Тези, които са получили документи за имунизация, могат да се записват за присъединяване на специфичния уеб страница на Министерството на финансите. 

На 2 юли Народното събрание на Словакия утвърди предлагането на вицепремиера и министър на финансите на страната Игор Матович за финансово обосноваване на жителите на републиката да бъдат имунизирани против ковид. 

В допълнение към
лотарията, управляващите изплащат награди на жителите, които могат да убедят другите в нуждата от имунизация. Така че, за всеки изпратен във имунизационни центрове на възраст под 50 години, те ще могат да получат 30 евро, за тези от 50 до 60 години - 60 евро, а за тези над 60 години - 90 евро. 

Наградите за присъединяване във имунизацията се изплащат на тези, които са били имунизирани сред 1 юли и края на октомври на настоящата година. Възможно е тази процедура, както и паричната
лотария за имунизирани, да бъде продължена. 

По отношение на броя на хората, имунизирани против ковид във връзка с броя на жителите, Словакия е новобранец в Европейския съюз. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР