Пари Сен Жермен заклейми действията на привържениците, които са се

...
Пари Сен Жермен заклейми действията на привържениците, които са се
Коментари Харесай

ПСЖ на война с феновете на клуба, които обградиха дома на Неймар

Пари Сен Жермен жигосах дейностите на последователите, които са се събрали пред дома на бразилската звезда Неймар и са скандирали да напусне клуба. Седмицата, която си отива, беше бурна за водача в Лига 1 и първенец на Франция, откакто в профил за две седмици друга мегазвезда – Лионел Меси, пътувал без позволение до Саудитска Арабия. На терена отборът отстъпи вкъщи с 1:3 на Лориен и разреши на Марсилия да го приближи единствено на 5 точки пет кръга преди края на шампионата.

Феновете бяха снимани да скандират срещу борда пред офисите на клуба, искайки цялата администрация да подаде оставка, а други клипове в медии и обществени мрежи демонстрираха по какъв начин обособена група последователи се дислоцира пред дома на Неймар и го приканва да си тръгне през лятото.

Меси също е съществено отчаяние за публиката на парижани, които неотдавна му се подиграваха в домашен мачове, а също по този начин най-запалените ултраси желаеха и той да се махне от тима.

" Пари Сен Жермен най-категорично осъжда неприемливите и обидни дейности на дребна група лица, осъществени в сряда, се споделя в формалното изказване на клуба. " Каквито и да са разликите сега, както и на неоправдани упования, нищо не извинява сходни дейности ", пишат още от офиса на ПСЖ, представени от Българска телеграфна агенция.

" Клубът дава цялата си поддръжка на своите играчи, личен състав и всички, които са обект на сходни офанзиви и на такова срамно държание ", приключва декларацията на френските първенци.

Много медии подсигуряват, че капитанът на Световните първенци Аржентина Лионел Меси ще напусне " Парк де Пренс " в края на акцията, откакто изкара два сезона. Публиката във френската столица е недоволна, че макар непрекъснатите вложения на катарските притежатели европейски триумфи по този начин и не се реализират.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР