Паралелно на контролно-пропускателни пунктове около града продължават проверките на преминаващи

...
Паралелно на контролно-пропускателни пунктове около града продължават проверките на преминаващи
Коментари Харесай

Мащабна полицейска акция срещу битовата престъпност в Бургас


Паралелно на контролно-пропускателни пунктове към града не престават инспекциите на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция

Мащабна полицейска интервенция по противопоставяне на битовата  престъпност се организира на територията на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Има арестувани, както и конфискувани движимости.

Важно конкретизиране е, че не се следи растеж на битовата престъпност и заради това полицейската интервенция е на първо място с превантивна устременост.

В последните три месеца, с помощта на дейните полицейски дейности, са обезвредени общо четири групи причинители на крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове, ситуирани по Южното Черноморие, сподели Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас пред Българска телеграфна агенция.

В днешната интервенция се ревизират частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност или такава, обвързвана с административни нарушавания. Паралелно на контролно-пропускателните пунктове към Бургас-град не престават инспекциите на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция. В инспекциите са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна ", както и екипи на бургаската жандармерия.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР