Парад на лицемерието. Така окачестви политическия дебат в последните дни

...
Парад на лицемерието. Така окачестви политическия дебат в последните дни
Коментари Харесай

Възраждане: Ще подкрепим военната помощ за Украйна, ако от ДБ отидат доброволци там


Парад на лицемерието. Така окачестви политическия спор в последните дни за даване на военна помощ за Украйна ръководителят на " Възраждане " в декларация от парламентарната естрада.

Защо не се осъжда експанзията на Турция в Ирак, попита националният представител. Преди дни Турция стартира огромна военна интервенция против кюрдите в северната част на Ирак.

" Турция атакува Иран по същия метод, както Русия атакува Украйна - в ранните часове на вечерта ", уточни Костадинов.

И акцентира - нямало и да се чуе такова наказание. Същевременно, счита той, ръководещите ни се " огъвали " пред външен министър на една непозната страна, който е на посещаване у нас. " Външен министър, който като го питат за военни закононарушения, осъществени от неговата страна, мълчи. Защото по време на война се правят военни закононарушения и от двете страни. Но българските медии дават единствено едната позиция. "

" Вчера бе сложена тематиката за автономията на българите в Украйна, което бе изтълкувано в някои медии като съветска агитация. Никой не приказва за това, че в Украйна се прави възродителен развой, бяха заменени имената на сънародниците ни, бяха затворени българските учебни заведения там ", сподели още партийният водач.

" Ще подкрепим предлагането на Демократична България за изпращане на оръжие. При изискване тази военна помощ да бъде занесена в Украйна от парламентарната им група, а техните народни представители се включат като доброволци там. Така ще решат два доста значими вътрешнополитически казуса и на Украйна, и на България ", подигравателен бе Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР