Папи Ханс ще се включи в най-голямото ЛГБТИ събитие в

...
Папи Ханс ще се включи в най-голямото ЛГБТИ събитие в
Коментари Харесай

Папи Ханс ще пее на София Прайд 2022

Папи Ханс ще се включи в най-голямото ЛГБТИ събитие в България за 2022 година. Авторът на “Кекс ", “Твой ", “Самара " и едни от най-популярните български песни през последните години ще се качи на сцената на София Прайд 2022. На 31 май ще бъдат оповестени и останалите актьори, които ще вземат присъединяване в концерта на 18-и юни. Най-голямото събитие в поддръжка на човешките права в България ще се реализира под мотото “Горди да бъдем ". В неговата стратегия са заложени спортни събития, прожекции на филми, изложения и още доста други интензивности, написа plovdiv24.bg.

“През последните 15 години София Прайд съумя последователно да промени настройките на българите и да притегли невиждана поддръжка, започвайки единствено с шепа участници и достигайки до няколко хиляди. Исканията за политическа ангажираност и законодателни промени за жал остават фантазия.



Но сме уверени, че митингът ни - пъстър, пъстър и гръмък, ще докара до промени. Подобни мероприятия се организират годишно от десетилетия по целия свят и тяхната цел е да покажем, че любовта няма граници, език и цвят. Всички хора би трябвало да бъдат равни и заслужават да живеят живота, който ги прави същински щастливи ", споделят от организационния комитет на София Прайд.

Юбилейното 15-то издание София Прайд 2022 ще се организира на 18-и юни пред Паметника на руската войска. Звездният концерт, в който ще се включат редица известни реализатори, ще стартира в 16:00 часа, а от 19:30 до 21:00 часа ще се започва и обичайното шествие, в което се чака да се включат близо 15 000 души от цяла България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР