Папараци, чакащи пред ресторантите, светкавици на фотоапарати на работа и

...
Папараци, чакащи пред ресторантите, светкавици на фотоапарати на работа и
Коментари Харесай

6 тайни, които инфлуенсърите постоянно използват, за да изглеждат зашеметяващи без усилие на селфита

Папараци, чакащи пред заведенията за хранене, светкавици на фотоапарати на работа и даже когато са неподправени вкъщи — звездите просто не могат да избегнат фотографите с ястребови очи. Както се споделя, в случай че не можете да ги успехите, присъединете се към тях. След толкоз доста време в светлината на прожекторите, звездите научиха няколко комфортни трика, които могат да трансформират външния им тип за секунди. Резултатите ще ви впечатлят и даже няма да се затрудните от тези хитрини.

1. Техниката „ език зад зъбите “.

© ladygaga / Instagram

Вярвате или не, вярното разположение на езика може да направи огромна разлика. Следващия път, когато се усмихнете, притиснете езика си към небцето зад зъбите. Техниката се назовава „ език зад зъбите “ и кара лицето ви да наподобява по-слабо. Освен това ви оказва помощ да създадете дефинирана линия на челюстта, наблягайки скулите ви.

2. Наклонете бедрата обратно.

© bellathorne / Instagram

Този съвет може да ви помогне да извършите пролуката сред бедрата си по-изразена и като цяло да ви помогне да изглеждате по-стройни. Наведете се надалеч от камерата, като наклоните бедрата си малко обратно, до момента в който леко сгъвате краката си. Можете също по този начин по едно и също време да застанете на пръсти за по-силен резултат.

3. Използвайте задната си камера.

© arianagrande / Instagram

Задната камера като цяло е по-добра от предната, защото има по-добър динамичен обсег. Освен това броят на мегапикселите в селфи камерата е доста по-нисък, в сравнение с в задната. Тя също по този начин се показва по-добре при слаба светлина, което е изключително значимо, в случай че сте на празненство и няма доста светлина.

4. Използвайте изчистен декор.

© emilia_clarke / Instagram

Докато занимателният декор не е вашата цел, по-добре е да се придържате към нещо по-просто. Уверете се, че зоната зад вас не е разхвърляна и че зад ъгъла няма дебнещи изненади. Също по този начин е по-добре да стоите надалеч от директна слънчева светлина или директна неестествена светлина.

5. Покажете отпуснатата си ръка.

© realbarbarapalvin / Instagram

Вероятно сте забелязали какъв брой постоянно звездите демонстрират едната си ръка на селфита. Изглежда доброволно и придава необикновен сексапил на фотосите. Внимателно погалете тялото или лицето си с ръка, само че не хващайте и не насилвайте нищо. Опитайте да рамкирате лицето си с ръце, да поставите ръцете си на врата си или да си поиграете с косата си.

6. Наклонете брадичката си надолу.

© kimkardashian / Instagram

Това е един от най-добрите ъгли, който ласкае чертите на лицето ви. Дръжте камерата си нагоре и леко наклонете брадичката си надолу. Освен това не забравяйте да следите камерата с очи. Това е любимият трик за селфи на Ким Кардашиян и тя го използва през цялото време.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР