Паника на борда? Коледа наближава, а вие така и не

...
Паника на борда? Коледа наближава, а вие така и не
Коментари Харесай

Подаръкът, който не можем да намерим в магазина

Паника на борда? Коледа наближава, а вие по този начин и не може да откриете ОНАЗИ играчка. Поръчана е, несъмнено, детето я е сънувало, виждало, мечтало... но вие не я откривате на никое място по магазините.

1. Проверете по уеб сайтове, в които се обменят артикули

Когато не можете да откриете играчката в магазина, първата концепция е да потърсите в интернет. Много от нещата, които не са по този начин настоящи, само че са обичани на децата – герои от приказки, мултипликационни филми или такива били на екран преди години, могат да се открият там.
Търсете и в bazar.bg, OLX, ebay, Amazon.

Често родителите препродават играчки, които детето им е получило, само че се повтарят, или пък, когато са сбъркали точния модел или тип на мечтаната от детето им играчка.
Вероятността да откриете, това което търсите е огромна, и то на полови цена.

2. Купете нещо, което доста наподобява на мечтаното

Ако суперколата с отдалечено, говорещата кукла или галактическата станция, която детето си е поръчало за Коледа, е неоткриваема, избере модел, който да ѝ наподобява.

От времето на нашето детство има герои, които са на мода – смърфовете, колите, Star Wars, Снежната кралица. И измежду това, което сега се предлага по магазините, постоянно ще намерите „ дубльор “ на стремежи модел.

3. Добавете елементи, променете играчката по ваш усет – последното избавление

Ако макар положените старания, не съумеете да я откриете, подходете хитро. Детето е поръчало избран модел Спайдермен, а вие откривате единствено по-стар вид. 

Намерете метод да го „ дегизирате “, тъй че да наподобява друго. Приспособете му втори плащ, или измислете „ оръжие “, което ще направи героя мултифунционален.

Най-важното е да действате преди крайния период, да имате време да се подготвите и да може да импровизирате.

Източник: noviteroditeli.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР