Паник атаките са често срещани, понякога връхлитат без предупреждение и

...
Паник атаките са често срещани, понякога връхлитат без предупреждение и
Коментари Харесай

Новият подкаст на Обекти: Какво представляват паник атаките и как да ги преодолеем

Паник офанзивите са постоянно срещани, от време на време връхлитат без предизвестие и признаците им могат да бъдат плашещи, изключително в случай че човек не знае какво тъкмо му се случва. Паник офанзивите могат да се случат на всеки. Около 35-40% от хората по света ще преживеят сходно нещо в някакъв стадий от живота си.

Въпреки че сами по себе си паник офанзивите не са животозастрашаващи, те могат да обиден доста качеството ни на живот. Ето за какво е значимо да знаем какво тъкмо съставляват, по какъв начин да постъпим, в случай че ние (или наш близък) получим сходен припадък, и какво да създадем, с цел да понижим възможната повторна поява.

Обекти.бг беседва по тематиката с Даниел Троев - психолог, провеждащ съвещания, които могат да ви оказват помощ за оправянето с житейски компликации и проблеми като тревожни разстройства, меланхолия, суматоха, натрапчиви мисли, отрицателни страсти и други В подкаста на Обекти.бг с него към този момент има цели три страхотни епизода, отдадени на ,  и , които горещо ви предлагаме да изслушате.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР