Пандемията причинена от коронавируса осакатява световната икономика и опустошава живота,

...
Пандемията причинена от коронавируса осакатява световната икономика и опустошава живота,
Коментари Харесай

Испански национал помага на малкия бизнес в страната

Пандемията породена от ковид осакатява международната стопанска система и опустошава живота, само че халфът на Атлетико Мадрид Саул Нигес счита, че има излаз, в случай че хората проявят взаимност между тях.

Испанският национал започва акция за стимулиране на дребния бизнес в страната наименуван Saldremos Juntos („ Ще преодолеем това заедно).

Кампанията събра към 44 известни персони, които се включиха с огромно предпочитание в това начинание, измежду които спортисти и артисти, с цел да дават гласност на засегнатите бизнеси.

„ Тази рецесия ще бъде доста по-голяма от всичко, което преживяхме и това, което вършим няма да е задоволително, само че задачата ми е да оказа помощ. В някои случаи може да не е задоволително, само че би трябвало да опитам “, съобщи Саул пред „ Ройтерс “.

„ Нямам закрепена цел. Говоря с доста хора за това, което могат да създадат. Те не би трябвало да дават доста пари, само че известните лица могат да употребяват имиджа си и могат да притеглят хора в бизнеса, който се нуждае от тях “, добави още испанският национал.

„ Всеки метод на помощ е позитивен. Трябва да накараме всички да си оказват помощ и да се поддържат взаимно. Когато тази рецесия премине, би трябвало да продължим да демонстрираме взаимност между тях “, сподели Саул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР