Пандемията от коронавируса предизвика вълна от конспиративни теории, която залива

...
Пандемията от коронавируса предизвика вълна от конспиративни теории, която залива
Коментари Харесай

Вижте кои 3 зодии наистина вярват в конспирации

Пандемията от ковид провокира вълна от тайни теории, която залива интернет пространството. Дали 5G мрежата ще ни убие? Съществува ли в действителност COVID-19 и до каква степен гибелен е той? Кой го модифицира и пусна измежду хората? Ще ни чипира ли Бил Гейтс със наложителната ваксина срещу вируса?

Ако си задавате тези въпроси, значи сте от тези 3 зодии, написа flashnews.com.

1. Стрелец

За Стрелците истината постоянно е някъде там и повода не е единствено, че са върли почитатели на „ Досиетата X”. Те са от хората, които не имат вяра сляпо на тиражираните в медийното пространство конспирации, а основават свои лични тълкования, тъй като обичат сами да проверяват мистериите на света, които и до през днешния ден остават без съответен отговор. Освен това отделят доста време и сила, до момента в който стигнат до някое съответно мнение и минават месеци, даже години, преди да се престрашат да го споделят с останалите.

2. Дева

Зодия Дева борави ловко с обстоятелствата, само че също толкоз добре владее и законите на доктрина на конспирацията. Когато една Дева стигне до своя лична такава доктрина, тя е толкоз уверена в нейната достоверност, че не приема друга опция. Тя в никакъв случай не признава грешките си и убежденията ѝ се трансформират в доктрина, която няма потребност от пояснения и доказателства. Щом тя е споделила, че е по този начин, значи е по този начин. Точка.

3. Водолей

Свободолюбив и екстравагантен, Водолеят също не е измежду хората, които се придържат към стандартните въпроси и отговори за живота. Той постоянно има своя персонална интерпретация за протичащото се, която несъмнено изцяло се разграничава от всеобщо публикуваните теории. Освен това е супер добър в убеждаването на близките, че тъкмо неговата истина е вярната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР