Пандемията не наруши програмата на американската първа дама Мелания Тръмп

...
Пандемията не наруши програмата на американската първа дама Мелания Тръмп
Коментари Харесай

Детските усмивки са най-ценният дар: Мелания Тръмп на последната си благотворителна проява като първа дама

Пандемията не наруши програмата на американската първа дама Мелания Тръмп и тя съблюдава дългогодишната традиция на първите дами да посещават вашингтонска детска болница в навечерието на коледните празници, заяви Асошиейтед прес, представени от .

Мелания направи последната си аудиенция в болница като първа дама.

"Невероятно е, че съм тук. Това е едно от обичаните ми събития по време на сезона на празниците " , сподели Мелания по време на визитата в Националната педиатрична болница.

Първата дама съблюдава традицията да прочете приказка по време на визитата. Преди тя го правеше пред доста пациенти и техните близки, личния състав, артисти и танцьори. Сега програмата бе приспособена към ограниченията за обществена отдалеченост поради ковид.

Мелания седна против коледната елха в болничното заведение и пред нея върху две възглавници на аления килим седнаха две деца на 6 и на 8 годинки, които изслушаха приказка, прочетена от нея, в която се разказваше за празнична декорация, която оживява. Мнозина не подцениха обстоятелството, че Мелания смъкна защитната си маска, което е в нарушаване на разпоредбите на болничното заведение.

При всяка аудиенция в клиниката Мелания не стопира да означи, че вижда, че духът на Рождество е жив във всяко едно от децата, борещо се с някакво заболяване.
 Мелания Тръмп с ярка визия в алено  Мелания Тръмп с ярка визия в алено  Мелания Тръмп с ярка визия в алено  Мелания Тръмп с ярка визия в алено
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР