Пандемията не е страшна за Миро. Певецът, който празнува 44

...
Пандемията не е страшна за Миро. Певецът, който празнува 44
Коментари Харесай

Миро: Бях нещастно копеленце - slava.bg

Пандемията не е страшна за Миро. Певецът, който чества 44 години на 10 март, приема обществената изолираност не като наказване, а като предизвикателство и опция да се вгледа в себе си и да се концентрира върху трансформацията на живота си, научи HotArena. Стартира я преди година, когато се освободи от зависимостта си към алкохола, и продължава с всеки нов ден да бележи нови триумфи в огромната си персонална смяна.

Това е и време, което да прекара повече със брачната половинка си Ели, която се прибра от Лондон при настъпването на епидемията в Европа. Това са дни за преоценка, счита Миро, кое е значимо и значително и кое – не. Преоткриването на мисленето, посочи хитовият артист неотдавна, тъй като в този момент хората имат време да мислят. Миро приема карантината и като отрезвяване и отмора, тъй като дълго време е експлоатирал гения си. Не се опасява от ковид. Миро е изпълнен с вяра и религия. Певецът е кален от прекосяването през не малко тествания. И това е просто още едно, което той избира да посрещне с положителна настройка.

Ако съм оживял до този миг , минал през огромни неща, имам вяра, че имам цел, имам причина да съм тук. Христос е този, поради който оцелях... Аз съм минал през всевъзможни перипетии”, показа Миро.

Певецът, който бележи втора седмица на върха на музикалните ранглисти с шлагера си „ Очите”, наскоро призна, че имал взаимозависимост към алкохола, която е преборил преди година, само че едвам тези дни показа, това не е нито първата му, нито единствената му борба. „ Бях нещастно копеленце... Рядко съм познавал по-нещастен човек от себе си. На 20 години може би бях на-нещастното момче, човешко създание на света”, споделя Миро. Той позволява, че е допустимо да е било меланхолия. Има причини в изгода в на това съмнение. И измежду тях не е славата, с която се снабди още на млади години, когато с Галя, която през днешния ден се изявява в шоуто „ Като две капки вода”, създаваха шлагер след шлагер като дует „ Каризма”.

„ Дадох си сметка, че има някакъв проблем към 20-та си годишнина. Ходих на доктор. Оказа се, че имам проблем с щитовидната жлеза, хиперфункция. Част от хиперфункцията на щитовидната жлеза е депресивни положения и липса на енергия”, връща се обратно Миро. Така физически обусловено стартират тези негови отрицателни прочувствени положения. Въпреки огромната си известност и хилядите фенове, Миро е бил доста самичък през годините. „ До такава степен съм бил самичък, че към този момент ми беше мъчно да бъда с някого”, казвал е артистът. В един миг към физическите фактори и самотата се прибавят пороци, измежду които и алкохолът и дрогата, както и държание, в което през днешния ден Миро не може да се припознае. Преди година, когато научил за загубата на Иван Ласкин, с който са родени на 10 май, Миро се стреснал, че ще бъде идващият. Дал си сметка, че алкохолът се е трансформирал за него в метод на живот. И една вечер, в нощта на 6 януари, артистът бил толкоз пийнал, че се уплашил за себе си.

Мисля, че няма човек, който пред гибелта да е безбожник . Аз имах една вечер, в която бях уверен, че ще си отида от този свят. В довечера просто седнах и споделих: „ Господи, не мога повече по този метод. Или оставам на този свят, или предпочитам живота, или предпочитам гибелта. Моля ти се, предпочитам живота, направи нещо”. Спрях да пия. Само една година е предходна от тогава…”, прям е Миро. Той призна още, че „ от други неща” се е отказал доста по-рано. Убеден е, че през днешния ден е по-добър и по-щастлив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР