Пандемията на коронавируса е най-острият и належащ проблем в момента.

...
Пандемията на коронавируса е най-острият и належащ проблем в момента.
Коментари Харесай

Диетологът Дюкан посочи нестандартен начин за защита срещу К-19

Пандемията на ковид е най-острият и неотложен проблем сега. В битката против нея се включиха хора от разнообразни специалности, а най-известният диетолог в света Пиер Дюкан не остана настрани: в изявление, представено от Glas.bg , специалистът даде няколко съвета по какъв начин да предпазите тялото си от ковид.

"Единственият съвет, който мога да дам и който самият аз изрично последвам, е спазването на класическите бариерни жестове. Приемам витамин С всеки ден: един грам заран, два грама, когато инфекцията циркулира интензивно или имам подозрения по отношение на хората, с които съм контактувал. Три грама при първите признаци на простуда - сподели Пиер Дюкан.

Диетологът означи, че когато се появят първите подозрителни признаци, той сяда пред вентилаторна печка с картонена отбрана пред лицето си. В картона се изрязва дупка, с цел да може въздухът да влезе в носа и устата. Експертът диша по този начин четири минути. Факт е, че топлината, преминаваща през носа и устата, надвишава 60 градуса, което може да спре вирусите в самото начало на болестта.

"От края на лятото одобрявам витамин D, който потвърди своята неоспорима роля за подсилване на имунната система ", добави Пиер Дюкан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР