Пандемията е увеличила неравенството и е понижила нивото на човешкото

...
Пандемията е увеличила неравенството и е понижила нивото на човешкото
Коментари Харесай

Ердоган: Пандемията е увеличила неравенството

Пандемията е нараснала неравенството и е намалила равнището на човешкото богатство , съобщи турският президент Таип Ердоган в неделя във видеоконференция за срещата на върха на Г-20. " Пандемията от нов вид коронавирусна зараза изостри доста спешни феномени в света, докара до увеличение на неравенството и понижаване на равнището на човешкото богатство. Необходимо е да се усилят финансовите средства за филантропична помощ за жителите на райони на планетата, страдащи от война ", сподели турският президент, осведоми ТАСС.
Ердоган обърна внимание и на опасността от тероризъм в района на Близкия изток и по света . " Турция е единствената страна от НАТО, която в действителност се е борила против терористите на " Ислямска страна " в Сирия ", сподели той. " Страната ни поставя старания за унищожаване на опасността от тероризъм, попречване на спорове и обезпечаване на непоклатимост. Въпреки отхвърли на редица страни да си сътрудничат с Турция по въпросите на битката с деянията на тероризъм ние сами хванахме и депортирахме до 9 000 задгранични наемни терористи ", уточни Ердоган. Освен това, турският президент съобщи, че „ система за международен ред, която не регистрира универсалните човешки полезности, както и правилата на правдивост и сигурност, няма късмет за триумф " . И още, че световните стопански връзки, където упоритостта, господството, несправедливостта и жаждата за облага са от първостепенно значение, не са в положение да защитят нито хората, нито природата.
 Путин и Ердоган за пандемията от ковид Путин и Ердоган за пандемията от ковид
Руският президент Владимир Путин и турският президент Реджеп Ердоган по телефона разискаха редица въпроси, свързани с разпространяването...
" Борбата против замърсяването на околната среда и изменението на климата не би трябвало да се трансформира в предлог за нова вълна от неправда и двойни стандарти в света ", добави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР