Панайот Кючуков – Пацо, който направи фурор в третия сезон

...
Панайот Кючуков – Пацо, който направи фурор в третия сезон
Коментари Харесай

Пацо от „Биг Брадър” правил тройка с Митьо Пищова, мислел Пеньо за по-грозно момиче

Панайот Кючуков – Пацо, който направи възторг в третия сезон на „ Биг Брадър ” през 2006 година, и към този момент няма нищо общо с имиджа си на купонджия и плейбой. Задоми се и стана мъж и татко за образец. Пацо продължава да живее в Гълъбово, където се усеща добре. Пак играе футбол и се среща с другари, само че не окъснява. Не единствено, тъй като към този момент е виновен фамилен мъж, а и тъй като има значима работа. Вече четвърта година Панайот Кючуков е шеф на дневен център за деца и младежи с увреждания в града.

„ Харесва ми работата. Обичам да оказвам помощ и да се разпределям ”, споделя Пацо.

Той е дипломиран, защото е приключил Социални действия в Тракийския университет в Стара Загора. Второто му висше е по Индустриален мениджмънт в Техническия университет в Габрово. Преди да постъпи на актуалното си работно място, Пацо е бил изправител на Младежкия център в Габрово. Той не е много деятелен в работата си. Не стои единствено в стаята си на шеф и да се появява понякога. Пацо е любим и на децата и младежите, и на екипа от 12 чиновници в дневния център. Той е предан в работата си и се старае да обезпечава всичко належащо за децата и младежите, както и да имат разнородни действия. Като да вземем за пример, водели ги на хипотерапия – яздили кон е на конната база в Стара Загора. „ Като им видиш щастието в очите, това ти е задоволително ”, казвал е Панайот и е подчертавал, че въпреки всичко за тази благородна работа е нужна и мощна душeвност.

Пацо, който е към този момент на 38 години, не тъжи нито плейбойския си интервал, нито за участията с Коцето, с които предизвикваха възторг в която и дискотека в страната да се появяват. Признавал е, че били „ хубави времена ”, само че през днешния ден е благополучен фамилен мъж. Даже отхвърля медийни изяви. Кротнал се е и си гледа фамилията. Жена му Ренета също не се блазни от бърза популярност около него. Тя даже е отказвала да вземат участие в предаванията „ Черешката на тортата ” и „ Смени дамата ”. „ Тя ме ревнува, обикновено е, само че аз не давам никакъв мотив ”, казвал е Панайот. Кой би повярвал? Все отново това същият Пацо от „ Биг Брадър ”, който намерено говореше за половите си подвизи, като записваше всяко възстановяване на върха си – броя дами, с които е спал, в тефтерче.

Всъщност даже във времената, в които бе бележит купонджия и плейбой, той в никакъв случай не се е ограничавал до това да обикаля нощните заведения за да омае следващата мацка, с цел да стане попълнение в секс тефтерчето му. Пацо познава труда от 10-годишен, защото постоянно е помагал на родителите си. Те държали дискотеката в Гълъбово, която работела до към 2011 година Панайот не е стоял по нощите, несъмнено, само че помагал зад бара, когато заведението трябвало да бъде квалифицирано за следващия ваучър. Първата му работа е като крупие. Тогава бил 17-годишен. „ После бях действен дежурен, по този начин пишеше в трудовия ми контракт, само че си бях елементарен надзирател. Станах обществен служащ, когато влязох в „ Биг Брадър ”, разказвал е Пацо.

Той мечтаел да взе участие в риалитито, още когато гледал първия сезон.

„ Това е моето място там ”, споделил си тогава. Когато си изпратил CV-то, с цел да се включи в кастинга за втория сезон, гълъбовецът получил отвод. Бил отчаян, само че не се отказал. Изборът на участниците за третия сезон на „ Биг Брадър ” към този момент включвал и среща онлайн, което вдъхнало кураж на Пацо. „ Това е моят късмет ”, споделил се той и се явил на кастинга в Пловдив, без да каже на никого от околните си. Тогава с другите претенденти трябвало да се включат в психически игри за да се получи конфликт на характери. Панайот решил, че в случай че се държи обикновено, може да не изпъкне пред другите, и по тази причина се нахвърлил с хули и обиди срещи съперника си. „ А индивидът нищо не ми е направил... Аз не съм подобен, само че като съм пред камера, нещо става с мен. Ида ли в някое предаване се видоизменявам. Не знам за какво по този начин ми става. Падат ми всевъзможни задръжки. Не ми пука от нищо ”, споделя Пацо.
По-късно се оказало, че индивидът, на който е крещял, не е инцидентен. Бил състоятелен очевидно, тъй като имал тогавашния финален модел на БМВ, имал и водач. От екипа на шоуто му подшушнали, че са учудени, че хората на въпросния човек не са реагирали след това. „ Обаче размина ми се. Господ ме пази все за тези неща ”, споделя е Пацо. Той попада измежду 200 участници за финалния кръг от общо 23 000, явили се на първия кастинг. Когато схванал, че е определен за шоуто, Панайот по този начин се развълнувал, че се наложило да се полива с вода и да пие валериан.

Той излиза от „ Биг Брадър ” като огромна звезда и потегля по участия. Плащали му по 500-1000 лв. хонорар да пийва и да се забавлява по нощните заведения. После две години бил озвучител на фолкпевеца Константин. До през днешния ден са огромни другари и при всяка опция се виждат. „ Той е страховит, златен човек ”, хвали го Пацо, който работил за Коцето от 2007 година до 2010 година После пък траял не малко време да върви с него по участия понякога, само че ей по този начин, като част от екипа, а не като озвучител. Запознали се на празненство на „ Биг Брадър ”. Константин спечелил ВИП сезона напролет на 2006 година, а Пацо взел участие в „ Биг Брадър ” през есента. „ Той доста ми се е кефил, до момента в който съм бил в предаването. После се видяхме и си разменихме координати ”, споделял е чешита. Виждали се, когато Констатнин идвал на участия в района, като най-често се засичали в Стара Загора. После се видели в Приморско, където Пацо изкарал цяло лято при Здравко Василев – победител в първия сезон на „ Биг Брадър ”. Панайот си търсел участия по морето, а отседнал в хотела на приятеля си Здравко, който през днешния ден има две дъщери и наследник. Един ден Коцето останал без диджей и го поканил да извършва тази служба на участията му в Несебър и Добрич. Панайот имал някакъв опит, само че към този момент на място, като видял защо става въпрос, много се затруднил, до момента в който се ориентира в техниката. „ Дадох един Стефан Стамболов – 20 лв., на другия диджей и крещя: „ Вържи тука... ”, споделя той през смях. По принцип в попфолк сектора диджеите са и водачи, единствено че тогава гълъбовецът нямал брошура. Така че Коцето карал колата си, а Пацо се возил.

Неуморимият плейбой от Гълъбово се кротнал, когато срещнал жена си Ренета. Толкова се влюбил в нея, че дори предиздвикал приятелите си Тото и Лъчо от група „ Скандау ” да й създадат серенада. Днес двамата имат щерка Никол. Домът им е до къщата, в която Пацо е израснал, и през днешния ден там живеят татко му и майка му, която е общински консултант в Гълъбово. Един двор ги дели. Първоначално Пацо мислел, че ще живеят краткотрайно там, до момента в който Никол е дребна, с цел да оказват помощ родителите му. Само че като почнал работа, почнал да харесва живота си в Гълъбово. Спокойно му е, детето играе на двора, близо е до родителите си, спортува, вижда се с другари. Е, купоните към този момент са в предишното...

Мислел Пеньо за по-грозно момиче

Легендарна за историята на „ Биг Брадър ” в България е срещата и последвалата случка на Панайот и Пеньо, който тогава одобри задачата да се преструва на жена. 23-годишно момче от Гълъбово, „ не виждал нищо огромно ”, много се шашнал като влезнал в шоуто. Стараел се да е по-мил с другите участници, с цел да се задържи в шоуто. Пеньо взел да се върти около него. „ Мислех го за по-грозно момиче. Доста по-грозно момиче, само че нали и на тях би трябвало да се обръща внимание?! И те душа носят. Моите планове бяха това по-грозно момиче да ми направи една свирка. Нямах желание да върша секс, само че отново ще се зарадва и тя, нали? Аз й слагах ръката, само че не си я махаше, държеше си я. Това е ”, описа Панайот. Последно с Пеньо се видели през 2008 година във към този момент несъществуващото предаване „ Малката сестра ” с водещ Венета Райкова, където едвам не стигнаха до пердах.

Развенча мита за питона на Митьо Пищова

Пацо развенча мита за питона на Митьо Пищова във влога на Тото от „ Скандау ”. Виждал го персонално. Така се случило, че преди десетина години Панайот гостувал на Пищова в дома му във Велико Търново. Там била и фенка, която симпатизирала на Пацо. „ Започнахме на неговата спалня, а пък той... ”, съобщи с недомлъвки Пацо, като се прекръсти, с цел да подчертае искреността си, и раздвижи присвити пръсти нагоре-надолу пред себе си. „ За страдание е по този начин ”, сподели Пацо и изпъна показалец на масичката на Тото, а с другия леко лиши от размера му. Гълъбовецът показа още, че Митьо Пищова показвал фотоси на мъжки сексуален член, само че не е неговият. Били фотоси от интернет. „ Малко буди страдание ”, счита Пацо.

Пищова нямал и такива пари, каквато визия имало в медийното пространство. Боляринът печелил от състезанията за хубост, които провел. Спонсори дават пари за събитието и откакто покриел разноските, Митьо Пищова прибирал разликата. „ Спонсорите дават пари да намажат агнешко след това от състезанието ”, сподели Панайот. Той участвал на някои състезания, само че не бил в журито. Направило му усещане, че се случвало премиите за красавиците-победителки да са много необикновени. „ Например 7 кг. суджук – премия, поощрителна премия – две зимни автомобилни гуми. Момичетата са се чудили какво ще ги вършат тези награди. Или пък 30 кг. слънчоглед ”, споделя Пацо. Случвало се победителката получила плик, сякаш с 2000 лв. вътре, каквато била оповестената премия за първото място. Казали й да си мълчи, само че в плика или нямало нищо или имало символичната сума от 200 лв..

Панайот пристигнал един път на присъединяване в дискотеката на Митьо във Велико Търново на Нова година. Намалил хонорара си като за другар от 500 лв. на 300 лв., с цел да си покрие и пътните, и пристигнал. „ Нищо не даде. Каза, че ще ми ги изпрати по банков път. Викам: „ Аз нямам банкова сметка ”. Стана ми ясно, само че си крещя най-малко тогава със сервитьорката да се позабавлявам. Така че не съм валат ”, споделя Пацо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР