Панагюрище ще грейне на 1 декември (петък) с нова приказна

...
Панагюрище ще грейне на 1 декември (петък) с нова приказна
Коментари Харесай

Панагюрище ще грейне на 1 декември с нова приказна украса

Панагюрище ще грейне на 1 декември (петък) с нова приказна декорация. Тогава на площад „ 20-и април ” с празнична стратегия на хор „ Децата на Панагюрище ” и с приказно светлинно шоу жителите и гостите на града в полите на Средна гора ще посрещнат Дядо Коледа и неговите помощници – джуджетата и дружно ще отброят последните секунди до запалването светлините на Коледната елха.
 24pl4009-panagjuri6e-ukrasa  24pl4009-panagjuri6e-ukrasa-2  24pl4009-panagjuri6e-ukrasa-3  24pl4009-panagjuri6e-ukrasa-4  24pl4009-panagjuri6e-ukrasa-5
За поредна година Община Панагюрище ще сътвори неповторимо празнично въодушевление като надгради коледно-новогодишната декорация с нови детайли. Приказно Коледно дръвче ще засияе на площад „ 20-и април “, където украсата ще бъде допълнена от нови светлинни и фигурални детайли.  Празнично осветени ще са площад „ Павел Хаджилуков ” и градинките на кръстовището на улиците „ Георги Бенковски “ и „ Георги С. Раковски “, а нови светлинни детайли ще основават празнично въодушевление на улиците „ Райна Княгиня “ и „ Георги Бенковски “.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на идните коледно-новогодишни празници, на площад „ Райна Княгиня ” коледна шейна, еленчета и елхички ще описват „ Зимна приказка ”. Празнично огряни ще бъдат и фасадите на постройките на Общината и Народно читалище „ Виделина-1865 ”. С напълно нова декорация ще заблестят фасадите на Театър Дом-паметник и Градския повсеместен магазин. Два нови коледни къта – в градинките при бензиностанция „ Лукойл “ и бензиностанция „ Петрол “ ще посрещат жителите и гостите на града. За втора поредна година в Панагюрище ще отвори порти и Коледен базар в пет особено направени къщички.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР